Sergei2010 Опубліковано: 23 червня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 23 червня 2013 легко http://www.auto-bk.ru/forum/ Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Sprat Опубліковано: 12 вересня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 12 вересня 2013 Спасибо) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
VICTOROVI4 Опубліковано: 19 серпня 2016 Скарга Поширити Опубліковано: 19 серпня 2016 что то все затихло( Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
SERGEYVFS Опубліковано: 20 серпня 2016 Скарга Поширити Опубліковано: 20 серпня 2016 Типа незнаеш к кому обратиться , ко мне или к Сереге. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
VICTOROVI4 Опубліковано: 20 серпня 2016 Скарга Поширити Опубліковано: 20 серпня 2016 Типа незнаеш к кому обратиться , ко мне или к Сереге. Подскажи тогда пожалуйста,будь добр, какие лучше мозги и какую проводку нужно покупать? Просто на сколько я понял что мозги январь 5.1 самые хорошие только их несколько модификации вроде. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
scoryc Опубліковано: 20 серпня 2016 Скарга Поширити Опубліковано: 20 серпня 2016 да тебе к Сереге на стажировку нужно Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
VICTOROVI4 Опубліковано: 20 серпня 2016 Скарга Поширити Опубліковано: 20 серпня 2016 да тебе к Сереге на стажировку нужно Нужно. Не хочу что то моноинжектор ставить заморачиваюсь уже с инжектором. Купил уже коллектор с Форда с рампой и форсунками.Вот не знаю что дальше покупать ЭБУ с проводной иди что то другое. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
scoryc Опубліковано: 20 серпня 2016 Скарга Поширити Опубліковано: 20 серпня 2016 читай тему про инж-главное с начала Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
tommy412 Опубліковано: 20 серпня 2016 Скарга Поширити Опубліковано: 20 серпня 2016 Все с этого форума попроходили у Серёги стажировку ☺ . Респект ему, что помогает в этом деле! Викторович, мониторь олх на январь 5.1-41(61) или микас 7.6 бо цены на это дело кусаются, пройдётся постараться выхватить по нормальй цене. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
VICTOROVI4 Опубліковано: 20 серпня 2016 Скарга Поширити Опубліковано: 20 серпня 2016 Все с этого форума попроходили у Серёги стажировку ☺ . Респект ему, что помогает в этом деле! Викторович, мониторь олх на январь 5.1-41(61) или микас 7.6 бо цены на это дело кусаются, пройдётся постараться выхватить по нормальй цене. Нормальная это какая? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
SERGEYVFS Опубліковано: 20 серпня 2016 Скарга Поширити Опубліковано: 20 серпня 2016 2 куска яварь 5й щас , проводка около 600. Можно и я7.2 там больше софта бесплатного. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
VICTOROVI4 Опубліковано: 20 серпня 2016 Скарга Поширити Опубліковано: 20 серпня 2016 2 куска яварь 5й щас , проводка около 600. Можно и я7.2 там больше софта бесплатного. Так а какой лучше что бы ты его прошил и настроил? ;-) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
SERGEYVFS Опубліковано: 20 серпня 2016 Скарга Поширити Опубліковано: 20 серпня 2016 Оба хорошы, проше я5-41(61) Микас 7.6 одно и тоже Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
VICTOROVI4 Опубліковано: 21 серпня 2016 Скарга Поширити Опубліковано: 21 серпня 2016 Оба хорошы, проше я5-41(61) Микас 7.6 одно и тоже А проводку с любого Ваза? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
SERGEYVFS Опубліковано: 21 серпня 2016 Скарга Поширити Опубліковано: 21 серпня 2016 С ягварем и фазированым впрыском, с дф короче Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Recommended Posts
Створіть акаунт або увійдіть для коментування
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтесь для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз