Перейти до вмісту

Nikolay T

Москвичеводи
  • Публікації

    5
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Про Nikolay T

Converted

  • Авто
    м 2141 1994г
  • Откуда
    Шепетовка
  • защита от ботов
    3751-3897-54-91

Відвідувачі профілю

Блок відвідувачів профілю вимкнено і не відображатиметься іншим користувачам

Nikolay T's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Репутація

  1. Свічки можуть бути чорноваті через не правельне калільне число , стріляє в впуск скоріш за все біднить карб, но можна попробувати трамблер трошки в мінус від показників стробоскопа бо він не завжди панацея!!! Нові свічки не завжди з виставленим однаковим зазором перевірте.
  2. Контакти це круто але сонар впринципі чудова ідея, правда тахометр відпадає але їздити можна, тільки 117 катушу потрібно( йдеться про максимально бюджетну бсз яка це доставляє проблем). Особисто сам поставив не жалію взагалі!
  3. Було таке на м 2141 рішення знайшов на драйв 2, розгрузочне релле, схему прикріплю, ціна питання 60 грн вмйшло. А вся проблема в малому току який приходить на моторчик. + Беремо від акб масу по бажанню, я брав з кузова все ок, бо в неті дядьки радили щей мінус від акб но як по мені це не обовязково, все працює чудово
  4. Ну перше з чого починати то з перевірки всіх електропровідників і зачистки контактів, в середині втягуючого мідні т образні болти вони з часом вигорають чи шось типу того, щотки в стартері тож гляньте, клеми на акб тож зверніть увагу бо може просто бути поганий контакт і малий пусковий ток відповідно, і якщо стартер погано крутить це впринципі 95% слабкий пусковий ток! В друга жига ледве крутила проблема була в мідних т образних болтах в втягуючому ( до нього зовні прикручується + акб)
  5. Ось таблиця з ткх не всі генератори є((! Але шо є то є, в мене 58.3701 (52а) шківи сток ( але не впевнений шків в неті не такий на фото), заряд постійно в + адже номінальний ток (32а) він видає при 1400 об ротора генератора впринципі вистачає на бсз, живлення самого гени, фари (60w-2) ну і на музику є трошки)) ( таблиця попалася на каналі совжесть!)
×
×
  • Створити...