Перейти до вмісту

login

Москвичеводи
  • Публікації

    25
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача login

  1. КЛАСНО,ЖАЛКО ШО НЕЗМІГ СЬОГОДНІ З ВАМИ
  2. login

    Polonez Fiat - На Москвич

    шо,дразнишся ??)
  3. login

    Polonez Fiat - На Москвич

    1500гриваків приблизно, коробка-плита-кардан перероблений-робота,я пробивав,собі думав ставити.
  4. не допоможе,рано чи пізно,скорше рано, вони всерівно ляжуть на ланжерон.
  5. login

    ресори

    їздив по таксопарках-автобазах,ніхто нехотів братись бухтувати,псіханув,думав поставити волговські перероблені під москвіч,затєя виявилась дурною,і я поставив рідні москвічовські вже бухтовані,ледве хзнайшов ресори класні,правда мушу пісок возити в машині,а то чую шо на ямах пообриваю собі амартизатори,ага Я Олег а мишина з району наукова,а в районі франка такий самий стоїть,продається доречі,шось 400 баксів коштує.)от такий,рівненький не битий,все рідне -салон бампера фари,правда гнилий ланжерон передній.(
  6. login

    AZLK 2140 Mister Green

    остап роби диплом.)))
  7. login

    2140 SL Коричневий АпельсІн )))

    пузотерки.)))та да.правда ше два мішки піску мушу возити в багажнику бо скакучий став капець)
  8. login

    2140 SL Коричневий АпельсІн )))

    ресори додають характеру...)поміняв машині ресори і вона зовсім поіншому дивиться,а то зі старими ресорами москвич виглядав як повністю загружений картошкою,в якому старий дід возить її вже 20-й рік підряд на базар. для порівняння. для порівння.
  9. login

    AZLK 2140 Mister Green

    а я сьодні зняв всю панель приборів,передивився всю проводку,самодєлки порозплітав, прочистив попідключав,де було прорвано чи не підключено пічку і ті всі повітрьохожи, іі ніодної фотки незамутив )
  10. login

    ресори

    Підкажіть, де у Львові бухтують ресори. Буду вдячний за будь яку інформацію. бо в мене машина вже стелиться по асфаліті (
  11. login

    AZLK 2140 Mister Green

    всьо по плану )
  12. login

    AZLK 2140 Mister Green

    в Бариса супер проект...)бабосіков подзаробить )
  13. login

    2140 SL Коричневий АпельсІн )))

    думаю непоганий,машину ж нетягне нікуди і проблеми незразу після аварії почалися я в франківськ і назад нормально проїхав,+ зразу після аварії як їхав до зимної води на ремонт то відрускав руль пробував чи нікуди не тяне,усьо було нормально не тянуло нікужи..!!!
  14. login

    AZLK 2140 Mister Green

    йобти на понеділок ти план напридумав....
  15. login

    2140 SL Коричневий АпельсІн )))

    а я от чую свого скоро сожгу.)))))
  16. login

    2140 SL Коричневий АпельсІн )))

    Здорова пачани,) забрав я свою машину після "ремонту",ремонт був суто кузовний відстукали порівняли,тай усьо.домовився без шоб без покарски і бамперів,забрав грошима. Проїздив десь кілометрів 400 і почались якісь проблеми,незнаю чи це наслідки аварії чи так, наслідки пенсйного віку москвича).,кпп почала вимахуватись,спочатку не дуже а зараз ,взагалі їздити неможливо,швидкості перемикаються погано,крім 1 і 4,тобто рушаю нормально ну і коли обертів набираю високих на третій то на 4 кидаю без проблем, але коли їду на передачі і скидую газ шум такий ніби реактивний дивигун в мене замість коробки стоїть, відчуваю сильну вібрацію, не всю дорогу і тільки під час перемикань,при рівномірному плавному русі впринцпі їхати можна, но в заторах шумить вібрує дьоргається машина,нерви закіпають,короче срака повна, незнаю чи є з тим звязок,но в мене просівши ресори,редуктор трохи за ресорами пішов донизу і кардан не так щільно як має бути входить в коробку,є шат в місці де кардан заходить в "удлинитель кпп" Сьогодні добавився ше один симптом чи проблема,завожу машину і на нейтральній дзвінкий стукіт по машині,схожий на то, коли вихлопна по корпусі гаратає,зажму щеплення пропадає стукіт,вижму появляється знов,але рушив з місця проїхався і та проблема пропала-магія.) Думаю зняти коробку,передевитись повністю щеплення ,на кардан глянути, Підкажіть на що в першу чергу дивитись як перевіряти на справність деталі, може то в хрестовинах діло,?? короче шо знаєте шо думаєте напишіть -.))
  17. login

    Стук в районе кардана!

    в мене зараз щось похоже,розыбрався шо стукаэ як порышав ?
  18. ПРивет москвичеводам,) проблема така, Ні з того ні з сього,кпп почала вимахуватись,спочатку не дуже а зараз ,взагалі їздити неможливо,швидкості перемикаються погано,крім 1 і 4,тобто рушаю нормально ну і коли обертів набираю високих на третій то на 4 кидаю без проблем, але коли їду на передачі і скидую газ шум такий ніби реактивний дивигун в мене замість коробки стоїть, відчуваю сильну вібрацію, не всю дорогу і тільки під час перемикань,при рівномірному плавному русі впринцпі їхати можна но впроці як стою то просто срака,нервів на багато не хватає. Заліз під машину і замітив ,ну як замітив, я знав шо в мене просівши ресори,але недумав шо це може якось на кпп вплинути,але здається мені шо просівши ресори послабиди кардан,і він тепер нетак щільно заходить в коробку,сильний шат, на місці де кардан в коробку входить, Чи може бути в цьому причина,хтось стикався з такою проблемою,і шо це може бути??? Pleas Help ) P.S. коробці 2 місяці тому робив повну капіталку,поміняв всі синхрони сухарі,пальці всі,передачі перемикав акуратно не дорягав не кидав ричагом,не думаю шо коробка могла знов поламатись,але якшо всетаки діло знов в ній,то ну їх нафіг так коробки яким шо паро місяців потрібний повний ремонт,.)))
  19. login

    2140 SL Коричневий АпельсІн )))

    ага.передімною стояла А4 нуляча,яка рєзко затормозив на пішоходному,я ще встиг затормозити а чувак на фіаті втикнув,казав шо гальма неспрацювали.!!!
  20. login

    2140 SL Коричневий АпельсІн )))

    Є варіант....за 400 баксів. Гнилий правда.всі 4 ланжерони треба варити.( а так посалону ,ззовні все рівненьке рідне пробували завести сьогодні,неполучилось надіюсь шо справа в бензонасосі тільки....хз шо робити. ?????
  21. login

    2140 SL Коричневий АпельсІн )))

    та востановлять ніхто не береться, робот і покраска то вже почті касарь зєлєні,кажуть шо с нагі можуть раз пиз_нуту, і шо можна їхати.але мені таке неканає.
  22. кароче пацани тєма така, купив собі москалика за 500 баксів в мєсного аліка,машина походу була агонь,мотор пробіг по екватору разів 15 напевно, 500 тисяч тікльки на тахометрі ,який вже непрацює з часів правління товаріша бєрії,але алік казав шо мутив капіталку після 400 тисяч,двігло працювало файно ,компресія зашибісь,і я йому повірив,стояло електронне запалення від таза,тяги рульові фолговські,салон для 30-ти років був потріпаний в міру. правда коє-чо треба було підмутити. вперший же день потекла тормазуха ,бо маю колєгу придурашеного хтів показати шо сильний ваділа і почав дріфтувати з зажатим ручніком, короче незнаю шо він там намутив но 400 гривень на тормоза зразу пристроїв, чуть гнилий був,я поварив,обробив повністю і злвні і всередені,постелив обезшумку ,купив новий килим,в машині стало чисто і затишно),підкрильники вчіпив,мазав бітумною мастікою,очі чуть не повилазили,"каністра" потім 2 дні боліла. Вистрілювала задня передача,поїздив так пару тижнів,поки вопше перестала включатись, завіз до місцевого кулібіна Боріса,якого прийшлось пошукати ,ніхто за москвічі братись нехтів) ,взяв в товариша москвічовську коробку,бо він собі якусь полонезівську походу примутив,ми з дєдом з двох одну замутили,правда ше деталів на 200 гривень купити прийшлось,капець деталі на москвіч дорогі оказались, Коробка "заработала"). через день мені треба було , поїхати до Івано-Фрагківська, після того марш-браска засвистіло щепленя, казали пацани шо то якийсь вижимний підшипник,я знов до Баріса, ми з ним по другому кругу зняли коробку і замутили капіталочку щеплення,шоб непарити собі мозги з ним.подивився на ходову дешо зробив,ходова була нормальному стані всьо рідне стояло но нічо не стукало нікуди не вело, заводився москалик з пів оберта,впевненний я був в ньому на сто процентів пхав тільки один раз, і то томущо сів акамулятор бо відійшов дріт від шоколадки,планів було дофігіще,покраска, обшивка салону,і т.д.Потішився я машиною рівно 2 місяці... Їду на роботу нікого не трогаю. ) влатався в мене "скудік",наслідки на фотках,на фотографіях начебто нічого такого смертельного, але стойки поплили,дах з лівої сторони чуть пімнявся,відкривається тільки пасажирська передня дверка, до багажніка недоберешся , на сервісі кажуть шо ремонтувати її небачуть сенсу бо треба тягнути роботом ,робити покраску,з тим чудаком на скудо я розійшовся помировій,без дайців,шо робити ? хай ремонтує мені ,чи може нехай пошукає есельку в такому ж стані. а ту свою на донора собі заберу,)якшо хтось знає де продають SL в хорошому стані напишіть вкоментах.))))))
×
×
  • Створити...