skull Опубліковано: 21 червня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 21 червня 2012 Видел где то детальный чертеж но не могу найти, помогите Нужен чертеж проставок с 5х115 на 5х120 Буду очень благодарен Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Sergei2010 Опубліковано: 21 червня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 21 червня 2012 может чем то поможет. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
skull Опубліковано: 21 червня 2012 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 21 червня 2012 может чем то поможет. спасибо, я так понял ето проставка 5х115 на 5х115? 1 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Zazik Опубліковано: 21 червня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 21 червня 2012 а размеры поставить там другие тяжело? :fool: 1 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
MIGOR Опубліковано: 22 липня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 22 липня 2012 Коль зашла речь о проставках подскажите какой толщины проставку можно поставить не удлиняя шпильки. Поставил фордовские диски но при полном вывороте руля чиркает о верхний рычаг сбивая грузы балансировка ЕТ 38 так что сдвинуть надо немного в идеале 8 мм Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Garri-g Опубліковано: 22 липня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 22 липня 2012 Это мой чертеж, поэтому некоторые размеры только под мои диски. ЦО ширина и тд. Ширину надо от своих условий смотреть. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Datex Опубліковано: 7 березня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 7 березня 2013 Может кто знает для дисков бмв какую толщину простовок на зад делать нужно? R15 120*5 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
mail4494 Опубліковано: 15 червня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 15 червня 2014 а кто то делал проставку от 5*115 на 4*100 если у кого есть положите чертежы Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Recommended Posts
Створіть акаунт або увійдіть для коментування
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтесь для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз