den111 Опубліковано: 23 липня 2010 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 если боян сорри..... сильно окисляются клеммы акб......и + и -........чистить приходится еженедельно! иначе контакта нет...... зарядка в норме, сама акб в норме(уровень и плотность), контакты все в норме.... уже не знаю, что и делать.... пы сы) минус снимаю каждый вечер Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
hitman47 Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 смаж литолом посадочные места, только чуто-чуть Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
SashaWhite Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Клемы видно китайские... Я сам клемы чищу тока когда акум новый вставляю.... раз в 4 года Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
космич Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 почистить хорошенько, одеть, зажать, а потом сверху маслом чуть чуть... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
evgen564 Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Сделай шайбы из поролона,одень на полюсные выводы под клеммы и слегка пропитай моторным маслом поролон.Также смажь литолом выводы.Кстати,не проще поставить выключатель массы,чем клемму дёргать? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
den111 Опубліковано: 23 липня 2010 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 спасибо, буду пробовать Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Recommended Posts
Створіть акаунт або увійдіть для коментування
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтесь для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз