tommy412 Опубліковано: 16 січня 2012 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 16 січня 2012 Так сказать участие Moskvich Club (ZP) в благотворительном автопробеге, организованным сообществом "Авторадуга" . 15 января 2012г. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Tema Опубліковано: 16 січня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 16 січня 2012 Весело было. особенно би-би, фа-фа по проспекту))) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Sparco Опубліковано: 16 січня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 16 січня 2012 Да... Сигнал особенно как у меня бы-бы блин, и сел .... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
tommy412 Опубліковано: 18 січня 2012 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 18 січня 2012 Вот ещё пару фото с пробега... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
tommy412 Опубліковано: 18 січня 2012 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 18 січня 2012 ещё Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
bloodwithfuel2 Опубліковано: 26 січня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 26 січня 2012 кто-то из местных в субботу играет? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
tommy412 Опубліковано: 26 січня 2012 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 26 січня 2012 Я бы не против, но пока рановато - нужно бы правила по-лучше усвоить...да и команды нету. А на квесте есть те, которые не играют, а так тусят? bloodwithfuel2, это ты тогда спрашивал не мы ли с форума? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
bloodwithfuel2 Опубліковано: 27 січня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 27 січня 2012 да. это был я. про не играющих незнаю. если хочешь у меня место есть. можешь со мной покататься Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
8888VOLK8888 Опубліковано: 27 січня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 27 січня 2012 блин я смотрю что активность в этом клубе не очень большая по крайней мере на форуме =( где наклейку клуба достать? и хотелось бы что бы ноости велись что где когда собираемся куда едим какие мероприятия были и будут или это я такой неактивный если что маякуйте 0978794723 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Tema Опубліковано: 27 січня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 27 січня 2012 что то все молчат( Ну так как намечается что то на завтра? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
bloodwithfuel2 Опубліковано: 4 лютого 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 4 лютого 2012 http://vk.com/avtokvest_11_february присоеденяйтесь Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Tema Опубліковано: 4 лютого 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 4 лютого 2012 Сегодня кто то собирается на радугу? и будет ли там что то? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Recommended Posts
Створіть акаунт або увійдіть для коментування
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтесь для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз