AkaDEMik Опубліковано: 23 липня 2010 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Доброго здравия всем Москвичеводам!У меня такой вопрос,кто знает как убрать тяги с коробки?Я как-то видел у себя на рынке КПП без тяг,уж очень мне понравилось,аккуратно сделано и по словам хазяина намного лучше чем с тягами,передачи включаются четче и рычаг не так гуляет!Может кто знает как сделать или у кого так,подскажите.Заранее благодарен. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Гість Saylir Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 в теме по продаже запчастей продают такую прямую кулису, есть фото Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
AkaDEMik Опубліковано: 23 липня 2010 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Та нет,там без кулис,все просто вроде бы.Если я не ошибаюсь,то с кулисой зеркально включаются предачи... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
chaika Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 а вот ты посмотри. Там не зеркально и именно то шо ты хочешь и относительно не дорого. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Zazik Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 chaika писал(а): а вот ты посмотри. Там не зеркально и именно то шо ты хочешь и относительно не дорого. 100%остальное Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Recommended Posts
Створіть акаунт або увійдіть для коментування
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтесь для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз