Rom-n93 Опубліковано: 21 липня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 21 липня 2011 Делаю коллектор под горизонталки, случаем ни у кого нет чертежа стандартных фланцев впускного коллектора? очень нужно! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
scoryc Опубліковано: 21 липня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 21 липня 2011 я себе делал под инж,вместо чертежа использовал прокладки из комплекта на двигатель,всё ,мож чемто помог Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Rom-n93 Опубліковано: 21 липня 2011 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 21 липня 2011 Спасибо! Вот снял коллектор буду чето как то мудрить. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Garri-g Опубліковано: 22 липня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 22 липня 2011 нашел таки у себя Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Rom-n93 Опубліковано: 22 липня 2011 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 22 липня 2011 Вот это класс! Спасиб огромное! Буду отдавать точить, пилить резать! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Recommended Posts
Створіть акаунт або увійдіть для коментування
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтесь для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз