Daeman Опубліковано: 8 липня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 8 липня 2011 В общем удалось расточить на маяке. 250грн. Гильзы сели плотно, не болтаются. Заняло три дня. Кому надо, могу дать тел. кидай номер всем интересно Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
jwayt Опубліковано: 14 липня 2011 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 14 липня 2011 Ты только блок на маяке точил? Да, только блок. Колено балансировал на Автолюксе Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
jwayt Опубліковано: 14 липня 2011 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 14 липня 2011 В общем удалось расточить на маяке. 250грн. Гильзы сели плотно, не болтаются. Заняло три дня. Кому надо, могу дать тел. кидай номер всем интересно 050-473-21-92 050-154-97-69 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Gagai Опубліковано: 5 листопада 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 5 листопада 2013 Есть на ул. Куйбышева. Если ехать со стороны ж/д, то перед перекрёстком на Смолянское кольцо. Только пересекаешь трамвайную линию - сразу направо во двор. Делают хорошо. Мне проточить уфимские гильзы (не конотоп пластилиновый) на 85 из 82 вышло 300 грн. тел. 050-057-63-6пять Сергей. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Recommended Posts
Створіть акаунт або увійдіть для коментування
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтесь для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз