Sergei2010 Опубліковано: 28 грудня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 28 грудня 2011 за 5й океан перед автопарком 14827 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Racer_666 Опубліковано: 28 грудня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 28 грудня 2011 ну если хочешь под конец рабочего дня можем подъехать по общаться ? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Sergei2010 Опубліковано: 28 грудня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 28 грудня 2011 я ж вроде написал выше милости прошу Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
scoryc Опубліковано: 28 грудня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 28 грудня 2011 я ж вроде написал выше милости прошу я до обеда занят,после можем встретиться в раене пушкинского кольца,набери меня 09352012 ноль один Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
scoryc Опубліковано: 28 грудня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 28 грудня 2011 я ж вроде написал выше милости прошу Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Racer_666 Опубліковано: 28 грудня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 28 грудня 2011 ну окей я до 16 в универе а потом видно будет Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Sergei2010 Опубліковано: 28 грудня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 28 грудня 2011 Вася, наверно кнопка заела ? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
scoryc Опубліковано: 28 грудня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 28 грудня 2011 Вася, наверно кнопка заела ? да просто с телефона пишу,а он тупит Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Jenus Опубліковано: 4 січня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 4 січня 2012 Ребята подскажите.где у нас в городе можно сделать обратки диски.и по чём это буде стоить? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
scoryc Опубліковано: 8 січня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 8 січня 2012 Ребята подскажите.где у нас в городе можно сделать обратки диски.и по чём это буде стоить? Эт типа как у меня , да будет круто Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Jenus Опубліковано: 8 січня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 8 січня 2012 да,как у тебя=)скоко они тебе обошлись? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
scoryc Опубліковано: 9 січня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 9 січня 2012 да,как у тебя=)скоко они тебе обошлись? я их делал сам,но за прокатку и выравнивание заплатил чёт около 200 грн Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Jenus Опубліковано: 10 січня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 10 січня 2012 ясно.а то Макс себе хочет поставить,но не знает где сделать.а сам стисняеться написать=) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
wano Опубліковано: 15 січня 2012 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 15 січня 2012 народ подскажите за сколько можно продать такой дросиль вроде от опеля от какого именно незнаю. народ подскажите за сколько можно продать такой дросиль вроде от опеля от какого именно незнаю. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Sergei2010 Опубліковано: 15 січня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 15 січня 2012 кинь фото Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
wano Опубліковано: 15 січня 2012 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 15 січня 2012 Серега я вечерком кину фото шяс нет логает Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
wano Опубліковано: 15 січня 2012 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 15 січня 2012 вот фото Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Sergei2010 Опубліковано: 15 січня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 15 січня 2012 хм. А ф дроселя какой? Что то очень древнее. он оч похож на электронный дросель. Это вроде он и есть Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
wano Опубліковано: 15 січня 2012 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 15 січня 2012 я ж говарю я не вкурсе. пока вовсей этой технике я не розбираюсь (это все в переди) просто попал в руки тай надумал пихануть но только ж надо знать что премерно за него дадут а то дадут полтоса я и буду радоватся по цыфрам набирал показывало что от опелей начала середины двух тысячных годов Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Sergei2010 Опубліковано: 15 січня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 15 січня 2012 то я с телефона плохо рассмотрел. Это действительно эл дросель. Нужно знать точные цифры чтоб узнать сколько он будет стоить. У нас на форуме продать его 1% Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
wano Опубліковано: 15 січня 2012 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 15 січня 2012 Серега зарание спасибо завтра посмотрю какие там цыфры и отпишусь на форуме и не собираюсь его продавать загнать есть кому главное сколько проситьза него)) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Sergei2010 Опубліковано: 16 січня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 16 січня 2012 его проверить еще нужно, чтоб рабочий был. Ну с такими я дел не имел,подсказать не могу. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
RoCkY Опубліковано: 5 лютого 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 5 лютого 2012 Наконец то купил себе букварик по москалику! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Sergei2010 Опубліковано: 6 лютого 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 6 лютого 2012 Racer_666, ты игнорируешь мои звонки? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Sergey2140 Опубліковано: 6 лютого 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 6 лютого 2012 Наконец то купил себе букварик по москалику! Хорошая книжка, у меня точно такая же... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Recommended Posts
Створіть акаунт або увійдіть для коментування
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтесь для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз