mitia Опубліковано: 15 березня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 15 березня 2011 Кто скажет где взять клубную наклейку в кореле?Я на работе хочу себе вырезать на плотере. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
qwerty Опубліковано: 15 березня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 15 березня 2011 Какую именно? 1 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Тимоха Опубліковано: 15 березня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 15 березня 2011 Кто скажет где взять клубную наклейку в кореле?Я на работе хочу себе вырезать на плотере. тяжело в илюстраторе смому написать?? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
mitia Опубліковано: 15 березня 2011 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 15 березня 2011 Тяжело.Я её даже не видел. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Тимоха Опубліковано: 15 березня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 15 березня 2011 Тяжело.Я её даже не видел. аэээпт.. выбери просто такой размер как тебе надо, и шрифт... я думаю там люди есть которые шарят.. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
mitia Опубліковано: 15 березня 2011 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 15 березня 2011 Имею ввиду наклейку,я даже представления не имею как она выглядит.Или каждый ресует что хочет? link=topic=10450.msg297943#msg297943 date=1300216156] Тяжело.Я её даже не видел. аэээпт.. выбери просто такой размер как тебе надо, и шрифт... я думаю там люди есть которые шарят.. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Тимоха Опубліковано: 15 березня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 15 березня 2011 сначала у меня была такая, а потом наклеял светоотражающую.. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Recommended Posts
Створіть акаунт або увійдіть для коментування
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтесь для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз