wano Опубліковано: 10 березня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 10 березня 2011 народ есть придложение: 2-е апреля 2011 на 17:00 п.Метро! открытие драга по Весеннему... (гонки нелигальные) можно поехать посмотреть а кто хочет и по участвовать "" (участие бесплатно) а можно всей бандой заломиться Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
RoCkY Опубліковано: 10 березня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 10 березня 2011 А что это там за движуха будет? Где они там на Метро будут гонять?? И на чём?) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Evgeniy2140 Опубліковано: 10 березня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 10 березня 2011 +1 к вопросу. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
wano Опубліковано: 11 березня 2011 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 11 березня 2011 гонять будут как обычьно возле аэропота, а возле Метро просто зборы, гонять будут на всём Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
RoCkY Опубліковано: 11 березня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 11 березня 2011 Баловского аеропорта? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
wano Опубліковано: 11 березня 2011 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 11 березня 2011 ну да там Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
RoCkY Опубліковано: 11 березня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 11 березня 2011 понятно) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
scoryc Опубліковано: 11 березня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 11 березня 2011 если не буду на работе- поеду,могу желаюших взять хвостом Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
RoCkY Опубліковано: 11 березня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 11 березня 2011 если не буду на работе- поеду,могу желаюших взять хвостом О я бы упал на хвост)) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
scoryc Опубліковано: 11 березня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 11 березня 2011 если не буду на смене- рванем ) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
RoCkY Опубліковано: 11 березня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 11 березня 2011 Договорились)) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
wano Опубліковано: 11 березня 2011 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 11 березня 2011 меня собой возьмёте я тоже буду ехать на своём агрегате Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
wano Опубліковано: 1 квітня 2011 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 1 квітня 2011 завтра гонки отписуемся кто едет и как пеше или машиной я еду сто пудов Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
zayaz Опубліковано: 1 квітня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 1 квітня 2011 Я буду на машине. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
wano Опубліковано: 17 квітня 2011 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 17 квітня 2011 как обещал вылажую фото правда поздно но лучше поздно чем никогда в принципе не плохо съездели Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
wano Опубліковано: 17 квітня 2011 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 17 квітня 2011 ...... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
wano Опубліковано: 17 квітня 2011 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 17 квітня 2011 ...... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
wano Опубліковано: 17 квітня 2011 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 17 квітня 2011 ..... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
wano Опубліковано: 17 квітня 2011 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 17 квітня 2011 ..... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
wano Опубліковано: 17 квітня 2011 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 17 квітня 2011 и ещё немного инфы для раздумия Достойно открыли!!! Достойно надо и закрывать Весенний сезон!!! (28 мая) Открытие сезона Drag racing 2011 состоится 7 мая !!! г. Николаев , аэродром Кульбакино . "EXIMIUS" Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
jeri Опубліковано: 17 квітня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 17 квітня 2011 Класно, а почему москалей не видно? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
wano Опубліковано: 17 квітня 2011 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 17 квітня 2011 москали стояли в сторонке для нас небыло соперников нормальных, всё какие-то чахлые :( Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
zayaz Опубліковано: 17 квітня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 17 квітня 2011 На последней фотке в далеке видно ораньжевый Москвич, а за ним был желтый но его не видно. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Messer Опубліковано: 19 квітня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 19 квітня 2011 7 мая !? классно, а мы пока и не знаем, когда же у нас)))) ой, у нас было чтото похожее на открытие, мы ждем Запорожье . Днем прошли гонки, это хорошо!!! Много желающих было? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Jenus Опубліковано: 20 травня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 20 травня 2011 и я был на етих гонках в аеропорту=)) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Recommended Posts
Створіть акаунт або увійдіть для коментування
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтесь для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз