Де Даас Опубліковано: 26 жовтня 2025 Скарга Поширити Опубліковано: 26 жовтня 2025 Продаю супорта БМВ е-36 в гарному стані. Рік тому перебиралися. В комплекті з колодками та антискрип пластинами. Ціна за комплект з двух штук(ліва/права) 1400гр. Підходить майже без переробок на АЗЛК 2141. Продаю бо вже не треба. 095 749 тридцять 0 сім Або вайбер чи телеграм на цьому ж номері. Знаходиться в Миколаєві. Можу відправити Новою поштою, або Укрпоштою. 1 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Де Даас Опубліковано: 15 грудня 2025 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 15 грудня 2025 1200гривень 1 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Де Даас Опубліковано: 17 березня Автор Скарга Поширити Опубліковано: 17 березня 1100гривень ) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
KSV Опубліковано: 17 березня Скарга Поширити Опубліковано: 17 березня На Е36 вони передні чи задні? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Де Даас Опубліковано: 20 березня Автор Скарга Поширити Опубліковано: 20 березня Передні. Це я на драйві побачив, що вона на 2141 стають без переробок, та загорівся. Але так і не поставив. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
KSV Опубліковано: 21 березня Скарга Поширити Опубліковано: 21 березня Мені потрібні на Е34 задні. Так що не актуальні - на багато більші. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Де Даас Опубліковано: 23 травня Автор Скарга Поширити Опубліковано: 23 травня Всім дякую. Супорта продано. тему можна закривати. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Recommended Posts