Гість Nolex Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Встреча прошла 26.03.2010 возле Глобала. Было шесть москвичей и плюс несколько человек без машин пришло. Нормально провели время, народу более-менее подянулось и под конец мероприятия прокатились вместе от Глобала к танку на площади. Вот фотки: p.s. Подписал не всех, поправляйте кого забыл. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Гість Nolex Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Blast писал(а): ждем фоток))) надеюсь мой космич в кадр не влез Твой желтый москвич действительно не влез, ты уезжал там куда-то как раз.. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
maka13 Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Я, знаки вопроса єто мака13... Рад был со всеми познакомиться... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Гість Nolex Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 maka13 писал(а): Я, знаки вопроса єто мака13...Рад был со всеми познакомиться... Поправил.. На след встрече хотелось бы очень увидеть 407й Москвич. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Blast Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Намана, я чет думал людей меньше будет но все было на высоте Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Гість gudi90 Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 забыли. самый левый я) п.с. космич уже собрал. тормоза как на феррари) следующий раз постараюсь быть! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Kondit Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Чей это белеет какой зелёненький? Гаража его вроде здесь нет Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Recommended Posts
Створіть акаунт або увійдіть для коментування
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтесь для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз