WOODCROWN Опубліковано: 13 жовтня 2020 Скарга Поширити Опубліковано: 13 жовтня 2020 Добро всім дня потрібна заміна вкладишів вала на 0.75 (опиту мало але руки є ніби)Знайомий предлагає з остатків такі але я не знаю що за ромір такий 0.762 Прошу допомоги що це таке за розмір і чи підійдуть.Дякую за пораду. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Perpetuum_Дракон Опубліковано: 13 жовтня 2020 Скарга Поширити Опубліковано: 13 жовтня 2020 існує думка, що коліно точене в 0,75 уже не торт... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
WOODCROWN Опубліковано: 13 жовтня 2020 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 13 жовтня 2020 Та я розумію... але я не знаю чи купляти ці вкладиші щоб попробувати... вдруг вони не від мого мотора просто розміру такого не знайшов 0.762 є 0.75? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
vech Опубліковано: 13 жовтня 2020 Скарга Поширити Опубліковано: 13 жовтня 2020 1 час назад, WOODCROWN сказал: Та я розумію... але я не знаю чи купляти ці вкладиші щоб попробувати... вдруг вони не від мого мотора просто розміру такого не знайшов 0.762 є 0.75? колено точится под определенный размер. Этого размера вкладыши и ставятся. Вкладыши не являются дорогостоящими и дефицитными. Эксперименты могут привести к гораздо более дорогим затратам. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
zenka 13 Опубліковано: 13 жовтня 2020 Скарга Поширити Опубліковано: 13 жовтня 2020 если колено точеное на 0.75,то и ваоадыши соответственно!!! его потому и точат в те рзмеры,которые есть в регламенте ремонта москаича. 3 часа назад, vech сказал: колено точится под определенный размер. Этого размера вкладыши и ставятся. Вкладыши не являются дорогостоящими и дефицитными. Эксперименты могут привести к гораздо более дорогим затратам. абсолютно согласен. тем болеее что стоят они не больше 200грн. а то и меньше.слава богу этого добра пока хватает . 1 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Recommended Posts
Створіть акаунт або увійдіть для коментування
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтесь для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз