Сергей64 Опубліковано: 12 вересня 2017 Скарга Поширити Опубліковано: 12 вересня 2017 Добрый день кто любит автомобили "Москвич 401" прикупил себе этот аппарат, хочу сделать нормальную крышу, кто может помочь с советом, буду благодарен, заранее спасибо! И еще, куплю задние фонари и хром. зеркала Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
sly Опубліковано: 13 вересня 2017 Скарга Поширити Опубліковано: 13 вересня 2017 слишком радикально переделана.... смысл обратно крышу ставить? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
ancifer Опубліковано: 13 вересня 2017 Скарга Поширити Опубліковано: 13 вересня 2017 А замутить пошив какой-то простенькой тканево-брезентово, тьху, короче вы меня поняли. Кастом вариант. Рама "зонта" и выкройка - вперёд в ателье )) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
wolf-gaz21 Опубліковано: 13 вересня 2017 Скарга Поширити Опубліковано: 13 вересня 2017 нужна нормальная- может стоит купить седан ? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
D.Vader Опубліковано: 13 вересня 2017 Скарга Поширити Опубліковано: 13 вересня 2017 Владельцу прежнему надо руки поотрезать за такое варварство. Еще и двери отпилил 2 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Recommended Posts
Створіть акаунт або увійдіть для коментування
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтесь для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз