BonjornoПопуас Опубліковано: 29 червня 2016 Скарга Поширити Опубліковано: 29 червня 2016 Проездом через Полтаву. Кто есть местный? Попить пенного. привет, ти шяс проездом? 1 1 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
88-й Опубліковано: 29 червня 2016 Скарга Поширити Опубліковано: 29 червня 2016 Панянка 65. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
BonjornoПопуас Опубліковано: 29 червня 2016 Скарга Поширити Опубліковано: 29 червня 2016 отписал в личку. вибачай Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
zenka 13 Опубліковано: 29 червня 2016 Скарга Поширити Опубліковано: 29 червня 2016 эх,поздно увидел.целый день просидел в раене Юж.жд. вокзала. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
88-й Опубліковано: 1 липня 2016 Скарга Поширити Опубліковано: 1 липня 2016 эх,поздно увидел.целый день просидел в раене Юж.жд. вокзала. Посмотрел карту, ваще рядом от того места где хату сняли. Спускались по Ленина (кажись мимо беседки). Аж стекло треснуло. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
BonjornoПопуас Опубліковано: 2 липня 2016 Скарга Поширити Опубліковано: 2 липня 2016 Та ладно, как так можна, скоко ты там торохтел?да дорога там ужас, ну так шоб минус стекло Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
zenka 13 Опубліковано: 13 липня 2016 Скарга Поширити Опубліковано: 13 липня 2016 блым-блым,фа-фа! завтра рано утром буду на южном вокзпле.пробуду до обеда.если у кого нибудь будет время и жилание. и если что можем пересечься. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Малыш_за_рулеМ Опубліковано: 16 січня 2017 Скарга Поширити Опубліковано: 16 січня 2017 В конце февраля планирую в Полтаву приехать за 41 МСК . Подскажите СТО где можно проверить состояние лошадки ! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Rad!@toR Опубліковано: 17 січня 2017 Скарга Поширити Опубліковано: 17 січня 2017 Привіт. Я думаю найти СТО де візьмуться за мосіка проблематично. Хіба дядя Вася в гаражі 1 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Andrey-M433 Опубліковано: 17 січня 2017 Скарга Поширити Опубліковано: 17 січня 2017 Написал в ЛС 1 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
ural750 Опубліковано: 20 травня 2018 Скарга Поширити Опубліковано: 20 травня 2018 доброго времени, земляки, я с области, Гадяч. Как там в Полтаве живо ещё москвичёвское движение? Видел там как-то красивый желтый сорокет около Розсошенец. Могу предложить помощь со сварочными работами. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
zenka 13 Опубліковано: 20 травня 2018 Скарга Поширити Опубліковано: 20 травня 2018 Кременчуг так чтоб жив или нет, утверждать не буду! но точно знаю что пока дышит!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
ural750 Опубліковано: 21 травня 2018 Скарга Поширити Опубліковано: 21 травня 2018 В 20.05.2018 в 23:18, zenka 13 сказал: но точно знаю что пока дышит это не может не радовать Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
VladDnepr Опубліковано: 21 травня 2019 Скарга Поширити Опубліковано: 21 травня 2019 Здарова мужики! есть кто живой? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Recommended Posts
Створіть акаунт або увійдіть для коментування
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтесь для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз