staL Опубліковано: 8 лютого 2017 Скарга Поширити Опубліковано: 8 лютого 2017 ПРОДАНО! 1 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
ancifer Опубліковано: 9 березня 2017 Скарга Поширити Опубліковано: 9 березня 2017 Двухлитрович на карбе берет 10 л газа? Это на ХХ? 2 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
dima-kharkov Опубліковано: 9 березня 2017 Скарга Поширити Опубліковано: 9 березня 2017 28 минут назад, ancifer сказал: Это на ХХ? Это - надо продать 3 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
sly Опубліковано: 10 березня 2017 Скарга Поширити Опубліковано: 10 березня 2017 очень даже прикольный корч... я вот посматриваю неспешно для стройки... т.к. прицеп тягать не хочу. но вот цена... 1 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
ancifer Опубліковано: 11 березня 2017 Скарга Поширити Опубліковано: 11 березня 2017 Цена вроде норм, если описание соответствует действительности. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
трианон Опубліковано: 12 березня 2017 Скарга Поширити Опубліковано: 12 березня 2017 В 10.3.2017 в 22:50, sly сказал: очень даже прикольный корч... я вот посматриваю неспешно для стройки... т.к. прицеп тягать не хочу. но вот цена... Для стройки? У меня рука бы не поднялась, если честно. Прикольный корч. Довести до ума .... ценник ему в европе 4 тыс евро примерно, с живым кузовом/салоном, без гбо и прочей цыганщины Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
staL Опубліковано: 27 березня 2017 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 27 березня 2017 В 09.03.2017 в 20:48, ancifer сказал: Двухлитрович на карбе берет 10 л газа? Это на ХХ? ну если вы не были у нас в городе и не знаете его специфику то ничем не могу помочь. по остальному - есть небольшой торг и продажа особо не горит) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
staL Опубліковано: 23 квітня 2017 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 23 квітня 2017 ап Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
staL Опубліковано: 8 травня 2017 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 8 травня 2017 АП! Съездил в Яремчу груженный с прицепом 2000км+ без проишествий. 1 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
котяра Опубліковано: 15 травня 2017 Скарга Поширити Опубліковано: 15 травня 2017 удачи в продаже,найди я такой в 14-м году за такие баксы-забрал бы 100%.щас омегу А взял себе,не нарадуюсь. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
staL Опубліковано: 25 травня 2017 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 25 травня 2017 Спасибо. Ну тенденция цен печальная. в баксах все дешевле в гривнах дороже. Машина сугубо для работы. Омега больше жоповозка. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
staL Опубліковано: 3 липня 2017 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 3 липня 2017 ап Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Recommended Posts
Створіть акаунт або увійдіть для коментування
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтесь для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз