Wertop Опубліковано: 15 листопада 2017 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 15 листопада 2017 Продано кран пічки м 2140 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Wertop Опубліковано: 16 листопада 2017 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 16 листопада 2017 Продано Ущільнювач багажника під 90гр. новий - 200 грн Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Wertop Опубліковано: 19 листопада 2017 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 19 листопада 2017 Продано Подушки мотора по 150 грн Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Wertop Опубліковано: 20 листопада 2017 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 20 листопада 2017 Продано Кришка на ретро акум - 200 грн ціла Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Юлий Опубліковано: 20 листопада 2017 Скарга Поширити Опубліковано: 20 листопада 2017 Добрый день! Получил посылку. 1.Масленный фильтр не Москвичевский, даже не знаю на что идет. 2.Трубки не на бензин, 2шт.! Они тормозные! 3. Подшипники 306 КЗ, это не на первичный вал! Эти запчасти мне не нужны. Я их верну! Пиши куда. Остальное, хорошо! Спасибо, с уважением Юлий! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Wertop Опубліковано: 20 листопада 2017 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 20 листопада 2017 9 минут назад, Юлий сказал: Добрый день! Получил посылку. 1.Масленный фильтр не Москвичевский, даже не знаю на что идет. 2.Трубки не на бензин, 2шт.! Они тормозные! 3. Подшипники 306 КЗ, это не на первичный вал! Эти запчасти мне не нужны. Я их верну! Пиши куда. Остальное, хорошо! Спасибо, с уважением Юлий! Добрий день, перепрошую за незручності 1.Масленный фильтр не Москвичевский, даже не знаю на что идет. 300 грн 2.Трубки не на бензин, 2шт.! Они тормозные!перепрошую, думав що від бензобака,-140 грн 3. Подшипники 306 КЗ, это не на первичный вал!, я вам писав перевірте,пишіть точний номер підшипників я вам поміняю, доставка за мій рахунок З повагою Роман Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Юлий Опубліковано: 20 листопада 2017 Скарга Поширити Опубліковано: 20 листопада 2017 Добре! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Юлий Опубліковано: 20 листопада 2017 Скарга Поширити Опубліковано: 20 листопада 2017 Вот такой москвичевский фильтр, черный оригинал, он в отработке. К сожалению, толь сейчас заметил, что подушки кпп не наМ403-408. Они По всем данным на ГАЗ 24. Трубки медные не буду возвращать, я думаю они мне со временем пригодятся на москвичи. Но фильтер, 2шт. подушки и 2шт. подшипники я верну. Возьму что не будь другое, деньги не надо возвращать! Я думаю, что еще будем торговаться! Хорошо? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Wertop Опубліковано: 20 листопада 2017 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 20 листопада 2017 8 минут назад, Юлий сказал: Вот такой москвичевский фильтр. К сожалению, толь сейчас заметил, что подушки кпп не наМ403-408. Они По всем данным на ГАЗ 24. Трубки медные не буду возвращать, я думаю они мне со временем пригодятся на москвичи. Но фильтер, 2шт. подушки и 2шт. подшипники я верну. Возьму что не будь другое, деньги не надо возвращать! Я думаю, что еще будем торговаться! Хорошо? дивіться там по сумі получається 300+240, то 540 за подушки та фільтр, підшипники явам поміняю,то не проблема, пишіть що вам потрібно зданого переліку товарів що є в мене і будем торгуватися Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Юлий Опубліковано: 20 листопада 2017 Скарга Поширити Опубліковано: 20 листопада 2017 Вот подшипник первичного вала! Имеет виемку для фиксирующего кольца! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Wertop Опубліковано: 21 листопада 2017 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 21 листопада 2017 11 час назад, Юлий сказал: Вот подшипник первичного вала! Имеет виемку для фиксирующего кольца! добре, я подивлюсь на номер, головне щобпервичний вал м408 та 2140 по діаметру збігались Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Юлий Опубліковано: 21 листопада 2017 Скарга Поширити Опубліковано: 21 листопада 2017 номер 150205 на подшипнике. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Garri-g Опубліковано: 24 листопада 2017 Скарга Поширити Опубліковано: 24 листопада 2017 В 20.11.2017 в 21:53, Юлий сказал: Вот такой москвичевский фильтр, черный оригинал, он в отработке. Так щас такой все и ставят. Оригинальных хрен найдешь... И цена будет соотв... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Юлий Опубліковано: 24 листопада 2017 Скарга Поширити Опубліковано: 24 листопада 2017 Фильтры уже нашол. У середу 29 числа ви дправлю посилку подушки 2шт. фильтер 1шт. , подшипники 2шт. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Wertop Опубліковано: 24 листопада 2017 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 24 листопада 2017 2 часа назад, Юлий сказал: Фильтры уже нашол. У середу 29 числа ви дправлю посилку подушки 2шт. фильтер 1шт. , подшипники 2шт. ок, ви мені номер картки скиньте Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Wrangler Опубліковано: 26 листопада 2017 Скарга Поширити Опубліковано: 26 листопада 2017 Цікавить на КПП: муфта 3-4 передачі, блок. кільця сінхронізаторів; крильчатка охолодження генератора; замки ліва сторона, що на фото. Наявність та вартість. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Wertop Опубліковано: 26 листопада 2017 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 26 листопада 2017 6 часов назад, Wrangler сказал: Цікавить на КПП: муфта 3-4 передачі, блок. кільця сінхронізаторів; крильчатка охолодження генератора; замки ліва сторона, що на фото. Наявність та вартість. на москвича нічого по коробці немає,крильчатка є, яка з них на фото вкажіть, замки йдуть комплектом 4 шт зі всім Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Wertop Опубліковано: 26 листопада 2017 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 26 листопада 2017 на брони: вакум новий, йде в комплекті з новою пружиною та прокладкою, задній стоп гарне б/у нікельований обводок в дуже хорошому стані, на задньому плані трохи корозії датчик новий, термостат клапана нові то на 408 мотор ремні маслонасос, ковпаки змз, диск Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
SZOPKA Опубліковано: 27 листопада 2017 Скарга Поширити Опубліковано: 27 листопада 2017 Ремні безпеки - 200грн пара Есть еще? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Wertop Опубліковано: 27 листопада 2017 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 27 листопада 2017 1 час назад, SZOPKA сказал: Ремні безпеки - 200грн пара Есть еще? вже немає Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Wertop Опубліковано: 27 листопада 2017 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 27 листопада 2017 Продано: Робочий новий ранній - 200 грн Бензонасос ранній б/у - 300 грн стан хороший, майже не працював Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Wertop Опубліковано: 3 грудня 2017 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 3 грудня 2017 Продано: Клапана нові -350 грн коплект Трос спідометра - 150 грн новий на брони Ремні безпеки - 200 грн пара троси ручніка по 50 грн Щітки нові по 40 грн на брони поводки по 100 грн (нових немає) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Антон 2125 Опубліковано: 3 грудня 2017 Скарга Поширити Опубліковано: 3 грудня 2017 заберу вилку сцепления (если есть, то и выжимной шариковый) Вилка сцеплення з вижимним -150 грн М 412, Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Wertop Опубліковано: 4 грудня 2017 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 4 грудня 2017 14 часа назад, Антон 2125 сказал: заберу вилку сцепления (если есть, то и выжимной шариковый) Вилка сцеплення з вижимним -150 грн М 412, вижимний продано вилка 75 грн Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Wertop Опубліковано: 8 грудня 2017 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 8 грудня 2017 Продано: ковпаки змз -200 грн комплект Диск колесний - 100 грн(стояв на запасці) Карданний вал - б/у -150грн(хрестовини цілі) част.проантикорена Вакумний усилитель иж 412, 2140 -900грн новий ( в комплекті новий манжет та пружина) треба перекрутити Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Recommended Posts
Створіть акаунт або увійдіть для коментування
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтесь для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз