Гість DEZzErT Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Один в поле воен со Львова!!!))) или я здесь не сам? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
KMP Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Ты здесь не сам нас много Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Гість Ikar Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Это точно, присоеденяйся к общей банде Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Maskal Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Завтра во Львове сходка.Буду присутствовать на Хонда-CRX. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Юра Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Привет!, я также со Львова Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
bobnah Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Львовяне, можно вопрос? Почему по русски все общаетесь?) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Maskal Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Я живу во Франике,а сам из Оренбурга родом.Потому и по русски. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Гість DEZzErT Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 ет хорошо што не сам=))) ктото Вовку,козачка,Тигера -Нигера со драга знаэт?=))) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Юра Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 тобто тих хто на tuning.lviv.ua прописаний? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Гість DEZzErT Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 тіпа да =) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Юра Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 а в тебе там який нік?ато я тоже там сиджу часто Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Гість DEZzErT Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 я на форумі не сиджу ( майже) ! нік DEZzErT ! частенько козак , Вовка заїжджає в гараж на настройку карбів і МПСЗ від ноута) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Гість os_power Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Здоров Львів! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Юра Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 здоров!ти сам звідки будеш?а взагалі маякни на аську 195369780 поспілкуємось Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Гість Kikila Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 я теж зі Львова, зїзди бувають?) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Гість Торес Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 і я зі Львова) 363294183 стукайте в аську Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Юра Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 зустрічі бувають... домовленості про зустрічі проходять тут: http://www.moskvich-ok.ru/forum/index.p ... &start=400 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Mikenat Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Блин, устал я тут, на москвичнете постоянно регистрироваться.... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
KMP Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Привіт народ! Як знаєте теж львівський 242427295 пишіть Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Mikenat Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Народ! Всі зустрічі та інші міропріємства у більшості розглядаються тут - http://www.moskvich-ok.ru/forum/index.php?showtopic=63 , де зібралася більшість активних интернет - москвічеводів Львівщини Ласкаво просимо! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
падлец Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 привет всем я не со Львова но в командировке был у вас,возле вокзала ж.д. просто сказка-брущатка,закрыт етот(церковь тип польская)забыл как называется. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
DjKinder Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Я тоже не со Львова но город очень понравился и люди в городе!!!! встретели отвезли приютили Всегда подскажут а иногда даже проводят до места (если время есть) Отдыхали в клубе торТуга оба раза все понравилось хочу еще раз поехать как только повод подвернется так сразу!!!!! Есть еще многомест которые хочу посетить город СКАЗКА Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
падлец Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 ага,ток огрчил случай когда хлеб продали русскоязычному человеку за 3.50,а коренному жителйу за 2.50!ет при мне было.НО ОБРАДОВАЛ-КОГДА ЛЙУДЕЙ КИНУЛИ(долгая история)НО ВООБЩЕМ ЖИТЕЛИ ЛЬВОВА В 3 ЧАСА НОЧИ ПРИВЕЗЛИ ЕДУ!!!!!!такого я нигде не видел.респект и уважуха львоаяне. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Гість pol25 Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Львівська обл,Сокаль))Ти не один) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Гість VadilA Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 http://www.moskvich-ok.ru/forum/index.p ... &start=500 Народ а коли у вас наступні збори? Якщо на ближчий час над цим ніхто недумав, то можливо давайте цієї пятниці 2 жовтня 2009р. зробимо зустріч, щоб відихнути попити напоїв (пиво, сік....) В кого які пропозиції та побажання... Пропоную о 20:00 в кафе Марсель (на Володимира Великого).... мій моб. +380636850284 (Володя) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Recommended Posts
Створіть акаунт або увійдіть для коментування
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтесь для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз