Гість Firebiker Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Здоров всім Москвичоводам!!!! Мене звати Макс, я зі Львова, маю москвич АЗЛК - 2140..... вже рік..... Класна машинка, у мене до того був ВАЗ 21011, але я замітив різницю, що москвич більш потужніший чим Вазонок.... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Macobley Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 УРА Я ЗА ТЕБЕ РАД Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Serp32 Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Firebiker писал(а): Вазонок хи ... интересное название надо куму сказать, что Вазонок на Вазовозе Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Macobley Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Simplissimus Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Firebiker, вітаємо в наших рядах! Приєднуйся, створюй гараж з фотографіями Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Гість Firebiker Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Simplissimus писал(а): Firebiker, вітаємо в наших рядах! Приєднуйся, створюй гараж з фотографіями Дуже приємно знайомству!!!! А гараж це як? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Гість DEZzErT Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Список форумв----> гараж з автомобылями москвич... ну і відповідно створюєш тему , закидуєш опис, історію, фоти і т.д Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Macobley Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 молодець гарно описав Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Гість Firebiker Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Моська писал(а): молодець гарно описав Описав що? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Гість DEZzErT Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 як створити гараж =) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Василь Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Привіт.я з Львівської області...мій гараж http://www.moskvich.forumy.com.ua/корвет-412--t9636.html-sid=157f3f5bb6a8339754b9c5d73a2aceda Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Macobley Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Привіт гараж Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Гість DEZzErT Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Йов www.moskvichclublviv.forumy.com.ua Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Recommended Posts
Створіть акаунт або увійдіть для коментування
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтесь для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз