Перейти до вмісту

Василь

Москвичеводи
  • Публікації

    42
  • Зареєстрований

  • Відвідування

    Ніколи

Про Василь

  • День народження 27.12.88

Василь's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Репутація

  1. Василь

    Корвет))) - 412)

    дякую за інфу,буду гуглити))
  2. Василь

    Корвет))) - 412)

    скорше всього шо шпакльовкою зароблю)))
  3. Василь

    Корвет))) - 412)

    Вот така корозія(((
  4. Василь

    Корвет))) - 412)

    Ну ок....напевно спочатку всетаки поставим карбюратор і будем займатися кузовом! Мені тре знімати лобове скло і міняти уплотнітєль,казали що жигулівський підходить,так який купляти??
  5. Василь

    Корвет))) - 412)

    ну попробую,а прокладку опять нужно менять??
  6. Василь

    Корвет))) - 412)

    Маю цю книжку...тільки ше не читав))
  7. Василь

    Корвет))) - 412)

    А якшо поподробніше описати цей процес??
  8. Василь

    Корвет))) - 412)

    Ясно...дотягнув сьодня головку Видно шо в мене стоїть ітак дві прокладки під головкою циліндрів.... Зняли крило...блін,воно ржаветам де фара кріпиться....тре на шроті інше пошукати....)
  9. Василь

    Корвет))) - 412)

    Роблю корвета)) я зі своїм другом, він набагато більше шарить за мене))мотор декілька років тому був перебраний повнісю...після цього він наїздив біля 1000 км і всьо...авто стояло в гаражі 2 роки!!дід казав шо колись він ставив 2 прокладки туди,але це до капіталки, от коли перебирали я незнаю чи там поставили одну чи дві прокладки!! ще одне...я побачив шо десь масло з мотору гнало,були сліди на підлозі, ніби підтікає з під головки циліндрів....замітив два масляних "потічка") попробувати зняти кришку і дотягнути???
  10. Василь

    Корвет))) - 412)

    ну а чому неварто??хотілось би обгрунтованої відповіді!! а де саме ймовірніше шукати причину зі сцепленням?
  11. Василь

    Корвет))) - 412)

    Дякую....будемо вчити заклинання і шаманити))) Зараз трохи зайнятий,то рідко буваюв гаражі...мені підказали під головку циліндрів підкинути 2 прокладки...шоб можна було заливати 80й бензин... шо скажете??Варта чи ні??Ясно шо грошей троха економиш,але як це вплине на тягу мотора... І ше одне, коли я включаю 1шу передачу на незаведеному двигуні,то всьо ок,а коли мотор працює,то вона включається з хрипінням, або просто єлі її запихаю... Що це,сцеплення чи коробка??
  12. Василь

    Корвет))) - 412)

    роботи потрошки йдуть...розібрали карбюратор,почистили, купив ремкомплект....зара збираєм... На карбі пише ДААЗ 2140-1107010 Шо це за курбюратор??ШОсь нормальне??А так,то зара проводимо кузовні роботи,вистукуєм зад покишо....
×
×
  • Створити...