Перейти до вмісту

Василь

Москвичеводи
  • Публікації

    42
  • Зареєстрований

  • Відвідування

    Ніколи

Усі публікації користувача Василь

  1. Василь

    Корвет))) - 412)

    дякую за інфу,буду гуглити))
  2. Василь

    Корвет))) - 412)

    скорше всього шо шпакльовкою зароблю)))
  3. Василь

    Корвет))) - 412)

    Вот така корозія(((
  4. Василь

    Корвет))) - 412)

    Ну ок....напевно спочатку всетаки поставим карбюратор і будем займатися кузовом! Мені тре знімати лобове скло і міняти уплотнітєль,казали що жигулівський підходить,так який купляти??
  5. Василь

    Корвет))) - 412)

    ну попробую,а прокладку опять нужно менять??
  6. Василь

    Корвет))) - 412)

    Маю цю книжку...тільки ше не читав))
  7. Василь

    Корвет))) - 412)

    А якшо поподробніше описати цей процес??
  8. Василь

    Корвет))) - 412)

    Ясно...дотягнув сьодня головку Видно шо в мене стоїть ітак дві прокладки під головкою циліндрів.... Зняли крило...блін,воно ржаветам де фара кріпиться....тре на шроті інше пошукати....)
  9. Василь

    Корвет))) - 412)

    Роблю корвета)) я зі своїм другом, він набагато більше шарить за мене))мотор декілька років тому був перебраний повнісю...після цього він наїздив біля 1000 км і всьо...авто стояло в гаражі 2 роки!!дід казав шо колись він ставив 2 прокладки туди,але це до капіталки, от коли перебирали я незнаю чи там поставили одну чи дві прокладки!! ще одне...я побачив шо десь масло з мотору гнало,були сліди на підлозі, ніби підтікає з під головки циліндрів....замітив два масляних "потічка") попробувати зняти кришку і дотягнути???
  10. Василь

    Корвет))) - 412)

    ну а чому неварто??хотілось би обгрунтованої відповіді!! а де саме ймовірніше шукати причину зі сцепленням?
  11. Василь

    Корвет))) - 412)

    Дякую....будемо вчити заклинання і шаманити))) Зараз трохи зайнятий,то рідко буваюв гаражі...мені підказали під головку циліндрів підкинути 2 прокладки...шоб можна було заливати 80й бензин... шо скажете??Варта чи ні??Ясно шо грошей троха економиш,але як це вплине на тягу мотора... І ше одне, коли я включаю 1шу передачу на незаведеному двигуні,то всьо ок,а коли мотор працює,то вона включається з хрипінням, або просто єлі її запихаю... Що це,сцеплення чи коробка??
  12. Василь

    Корвет))) - 412)

    роботи потрошки йдуть...розібрали карбюратор,почистили, купив ремкомплект....зара збираєм... На карбі пише ДААЗ 2140-1107010 Шо це за курбюратор??ШОсь нормальне??А так,то зара проводимо кузовні роботи,вистукуєм зад покишо....
  13. Василь

    Корвет))) - 412)

    ось і обіцяні фотки) Сьогодні своїм ходом перегнали в інший гараж де будем шліфувати,чистити шпаклювати і т.д.....тре буде троха підварити,підігнути....сусіди по гаражах казали шо поможуть.....такшо беремося за роботу)
  14. Василь

    Корвет))) - 412)

    Та кабеля до телефону неможу знайти шоб фотки скинути))
  15. Василь

    Корвет))) - 412)

    так...сьодня знову я зібрався з друзяками і ми поїхалина шрот!Найшли там два колеса з гумою...росава,ше такі нормальні....передні фари,правда підуставші і задні фари,але без стікол....поставили,завели і прокаталися по гаражах Машиною троха дьоргає...походу одна свічка вимахується і однозначно тре карб розбирати і чистити!... Ми вирішили того корвета починати робити...тре найти на шроті праве крило,бо його лекше поставити нормального ніж того шпаклювати,вирівнювати Кароче познімали зверху все і будем займатися кузовними роботами покишо))
  16. Василь

    Корвет))) - 412)

    Так...всетаки набрався я відваги почати його робити... пішли з друзями в гараж,почистили свічки,дві з них непрацювали.Найшов в гаражі ше дві.....більш менш живі...напряму під"єднали каністру з бензою,оказалось шо всохлися прокладки в бензонасосі....розібрали,промили,поставили,підкачали бензу,під"єднали акумулятор і ........ ....моська ожила))))але тре міняти бензонасос,чистити карбюратор і .....тре мені десь дістати два диски з гумою...бо москаль стоїть на пеньках без задніх коліс))
  17. Василь

    Корвет))) - 412)

    та якраз в тому куті ризинка та погана,там де вона має чіплятися за кузов то вона відірвана....то напевно просто або сіліконом або герметіком приклеїти....
  18. Василь

    Корвет))) - 412)

    От така в мене історія...дістався мені в спадок москаль 89" року.... З ним така ситуація.....дід мій купив його і ставився належно,бо сам 35 років їздив на автобусі,москвіч був укомплектований повністю.....всьо чотко пахало...але,спочатку раз залетів в кювет а потім в"їхав в фіру..ну то помняв радіатор... Потім віддав свому сину(тоість мому дядькові) той тоже ливився але недуже, спочатку його запресували і він опинився в аварії посеред двох машин - зад і перед був пом"ятий(зробили) - а потім влетів в стовба ...але його більш менш зробили... Років 4ри тому ми зробили з ним кап ремонт двигуна...який наїздив тоді біля 150 тис(вроді десь так)...поміняли кольца,вал не шліфували бо небуло потреби....Після кап ремонту він проїхав десь 300 км і почав барахлити,були в селі і пропаля тяга....єлі доїхали до дому. Так він і стояв 3 роки в гаражі.......а тут но я думаю візьмуся до нього і зробля ,буду їздити....прихожу в гараж,а він стоїть без фар,на спущених повністю колесах,без акумулятора.....кароче мій дядбко всьо пропив...навіть всі ключі шо дід мій збирав.... а потім і шей задні колеса,за той тиждень шо я був Львові....(тепер в нього забрали ключі від гаражу).... От в мене питання.......чи варто того москалика робити....скільки мені це обійдеться...якшо пхати туди б/у запчасті...він заводиться і їде,але погано,карб тре почистити і бензу заляти,ну нерахуючи акума,бензи,задніх дисків і скатів)) Вложение: Комментарий к файлу: задок DSC03809.JPG [ 493.46 Кб | Просмотров: 2 ]
  19. Василь

    Корвет))) - 412)

    ...гм,шось неможу я більше фоток закинути.....
  20. Василь

    Корвет))) - 412)

    ну не на день то точно...його тре шпаклювати і малювати повністю...фари потрібні,задні диски і гума вся...+ акум і до карбюратора подивитися чи до зажиганіїя......а фотки шось не загружаються,та одна і всьо....інші пробую а вони нехочуть.....
×
×
  • Створити...