Вєталь_IF Опубліковано: 26 листопада 2011 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 26 листопада 2011 та нє нікому....мене на районі від 13 вересня взагалі не видно ,бо завжди до 2-3 ночі на роботі,а на вихідних то в гараж,то з друзями,а вена,літо то я постійно в гаражі,і на ровері,пішачком рідко гуляв. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Maskal Опубліковано: 27 листопада 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 27 листопада 2011 Заяву написал? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Вєталь_IF Опубліковано: 27 листопада 2011 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 27 листопада 2011 да зразу як додому доповз,приїхали лягаві і швидка(ці правда не могли в двір попасти бо купа машин стоїть в ночі) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Tinlaven Опубліковано: 27 листопада 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 27 листопада 2011 Ну ти давай там оклигуй пошвидше! Єслі шо - дзвони! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
YuraIF Опубліковано: 27 листопада 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 27 листопада 2011 Постараюсь бути! Треба вже зібратись 100%!(Доречі а де Роман пропав? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Tinlaven Опубліковано: 28 листопада 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 28 листопада 2011 Я це саме питання раніше давав... певно купив собі Москаля і гасає просторами рідної неньки-України :) :D Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Tinlaven Опубліковано: 23 грудня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 23 грудня 2011 Де ж ви, браття? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
YuraIF Опубліковано: 25 грудня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 25 грудня 2011 Всі напевно готуються до нового року... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Tinlaven Опубліковано: 26 грудня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 26 грудня 2011 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
gizmik Опубліковано: 26 січня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 26 січня 2012 Народ а почем у Вас сейчас карпатская настойка ? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Вєталь_IF Опубліковано: 31 січня 2012 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 31 січня 2012 агов народ ви тут? тук коли ся здиблим? 41 москалик може в будь який момент) 1 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
AlexKlimov Опубліковано: 1 лютого 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 1 лютого 2012 Наиболее привлекательный из найденных адресов адресует к давно не существующему сайту. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Tinlaven Опубліковано: 1 лютого 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 1 лютого 2012 Я не зможу... Кінь мій вірний ізламався..А морози не дають навіть під капот залізти... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Вєталь_IF Опубліковано: 1 березня 2012 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 1 березня 2012 а шо сталось? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Tinlaven Опубліковано: 1 березня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 1 березня 2012 Та вже здєлав, но ше є кілька нюансів... у мене в приводі трамбльора шліци їсть...є тема, де я трохи народ пригружав.. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Maskal Опубліковано: 2 березня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 2 березня 2012 Я не зможу... Кінь мій вірний ізламався.. Надо было лучше кормить(шутка).Так все проснулись,от зимней спячки,что у нас со встречей??? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Tinlaven Опубліковано: 2 березня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 2 березня 2012 Та прикупив своєму чотириколісному дружку свіженького маслечка...Думаю на цих вихідних поміняти... Пропоную на наступну суботу-неділю зібратися... На цих вихідних не вийде - у жінки день народження, а це святе Місце і час зустрічі пропоную не міняти Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
YuraIF Опубліковано: 11 березня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 11 березня 2012 Може в неділю зберемся(18.03)? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
vasiafast17 Опубліковано: 21 березня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 21 березня 2012 Привіт народ! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Tinlaven Опубліковано: 21 березня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 21 березня 2012 Здоров! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Вєталь_IF Опубліковано: 30 березня 2012 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 30 березня 2012 здоров всім нашим) думаю зібрати нас всіх,а то вже холода пройшли а ми так і не зустрілися... так як погодні умови зараз не сприятливі то здибанку не робимо... хто як дивиться на то шоб зустрітися в наступну суботу-неділю при умові шо буде нормальна погода(без дощу і снігу принаймі)))))))? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Tinlaven Опубліковано: 6 липня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 6 липня 2012 Здоровнькі були, шановні франківчани-москвичеводи! А чи не попродали ви вірних коней та повиїздили на Конари? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
YuraIF Опубліковано: 1 серпня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 1 серпня 2012 Коні є,один в стайні а другий їздить! Треба якось зібратись,можна і в будній день після роботи(хоть на годинку) бо по вихідних завжди хтось зайнятий. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Maskal Опубліковано: 2 серпня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 2 серпня 2012 Може завтра после работы?Или в субботу.Возле Живчика(если без коней). Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
YuraIF Опубліковано: 3 серпня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 3 серпня 2012 В суботу на роботі до пізна(в неділю вихідний) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Recommended Posts
Створіть акаунт або увійдіть для коментування
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтесь для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз