Мася Опубліковано: 10 січня 2015 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 10 січня 2015 походу вопрос!чем можна заменить родной прибор температуры ОЖ в приборке на шота полезное раз у меня есть механический....? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
SERGEYVFS Опубліковано: 10 січня 2015 Скарга Поширити Опубліковано: 10 січня 2015 народ и жыговские вставлял как я знаю. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Мася Опубліковано: 10 січня 2015 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 10 січня 2015 народ и жыговские вставлял как я знаю. от какой модели не подскажешь? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
SERGEYVFS Опубліковано: 10 січня 2015 Скарга Поширити Опубліковано: 10 січня 2015 2107 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Susanin_Dead Опубліковано: 11 січня 2015 Скарга Поширити Опубліковано: 11 січня 2015 а зачем менять все приборы ради одного спидометра? http://moskvich.net/index.php?app=core&module=attach§ion=attach&attach_rel_module=post&attach_id=143441 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Мася Опубліковано: 11 січня 2015 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 11 січня 2015 а зачем менять все приборы ради одного спидометра? http://moskvich.net/index.php?app=core&module=attach§ion=attach&attach_rel_module=post&attach_id=143441 у меня приборка отакая Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Susanin_Dead Опубліковано: 11 січня 2015 Скарга Поширити Опубліковано: 11 січня 2015 у меня приборка отакая Тоже неплохо. Вот смотрб на ету приборку и вспоминается и Опель вектра и ещё парочка подобных Тут уже все методы годны, лиш бы не воротило от одного взгляда, как у некоторых "село-колхоз" Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Recommended Posts
Створіть акаунт або увійдіть для коментування
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтесь для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз