Krava Опубліковано: 12 лютого 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 12 лютого 2011 Хотелось бы тоже встретиться,но что то никак не получается. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Iks Опубліковано: 12 лютого 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 12 лютого 2011 Ну как потеплеет,встретимся на амсторе) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Сережка Опубліковано: 1 квітня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 1 квітня 2011 привет всем! что-то тема приутихла! ни кто не пишет совсем! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Iks Опубліковано: 1 квітня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 1 квітня 2011 ниче не притихло,всё гуд,погодка налаживаеться,нужно чтото думать Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Сережка Опубліковано: 1 квітня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 1 квітня 2011 ну да можно что-то придумать! может на следующих выходных!?или может в пятницу следующую!? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Iks Опубліковано: 1 квітня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 1 квітня 2011 На следующей неделе можно в пянтицу или выходные,кто еще будет,за недельку думаю тему просотрит народ Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Сережка Опубліковано: 1 квітня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 1 квітня 2011 да я тоже думаю, как раз недели хватит, что бы народ просмотрел, может нас больше собереться! ближе к следующим выходным обсудить надо будет день, ну в пятницу или в субботу, и время подобрать! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Сережка Опубліковано: 8 квітня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 8 квітня 2011 да уж, интернет подвел! перебои с работой форума! так и не дали организовать встречу! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Iks Опубліковано: 12 квітня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 12 квітня 2011 угу,а теперь я вообще стал,двиг на капиталку а машину на покраску.пока потом соберу,стаое лепить неохота,а все сразу несхвачу. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Сережка Опубліковано: 12 квітня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 12 квітня 2011 ясно! ну как-нибудь в следующий раз! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Yurik2406 Опубліковано: 14 квітня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 14 квітня 2011 Привет землякам! Jura, а ты случаем не на рти живешь? часто твою машинку видел тут. Сережка, как там в севере с новым мэром? как вообще город живет сейчас, хотим переехать обратно в север. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Сережка Опубліковано: 15 квітня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 15 квітня 2011 Здарова! в Севере да вроде нормально, меня тут год не было, я был в армии, вроде когда пришел ни чего не изменилось! все как и было! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Iks Опубліковано: 16 квітня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 16 квітня 2011 Не живу в раене кирпичного)А вообще меня ожно везде увидеть,езжу практически каждый день.(Щас уже неделю пешеход) без машины( Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Yurik2406 Опубліковано: 11 серпня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 11 серпня 2011 Може все таки организуем встречу в севере, а? кто за? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Iks Опубліковано: 11 серпня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 11 серпня 2011 ну тока после 21го августа,я щас на море уезжаю) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Dolphin Опубліковано: 11 серпня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 11 серпня 2011 Я смогу быть практически в любое время...только наверно пока без машины... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Yakuza Опубліковано: 12 серпня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 12 серпня 2011 Я с вами. Только машину собрать нужно. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Krava Опубліковано: 19 серпня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 19 серпня 2011 Встрече тоже был бы рад Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Yakuza Опубліковано: 20 серпня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 20 серпня 2011 Может встречу организуем на 30 августа ? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Yurik2406 Опубліковано: 22 серпня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 22 серпня 2011 давайте,пишите кто может 30 быть, я да.и с местом встречи определяться надо. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Yakuza Опубліковано: 22 серпня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 22 серпня 2011 90% что я буду. Только где нам встретится ? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Dolphin Опубліковано: 22 серпня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 22 серпня 2011 Смогу притопать )) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
shockanet Опубліковано: 22 серпня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 22 серпня 2011 30 и я могу,вдруг что пишите!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Yurik2406 Опубліковано: 23 серпня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 23 серпня 2011 Северодончане давайте место предлогайте Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Dolphin Опубліковано: 23 серпня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 23 серпня 2011 Собраться можно на Амсторе как уже было по моему как то (надо перечитать тему) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Recommended Posts
Створіть акаунт або увійдіть для коментування
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтесь для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз