Мася Опубліковано: 7 січня 2016 Скарга Поширити Опубліковано: 7 січня 2016 Поршневая нова, без колец на сторних. 500 грн - она под 92-й бенз?а то фотка блистит Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
SANYOK Опубліковано: 7 січня 2016 Скарга Поширити Опубліковано: 7 січня 2016 Поршневая нова, без колец на сторних. 500 грн - она под 92-й бенз?а то фотка блистит Вроде под 76 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Мася Опубліковано: 7 січня 2016 Скарга Поширити Опубліковано: 7 січня 2016 Вроде под 76 так вот я тож смотрю походу кольцо по кругу есть Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
rocknroll man Опубліковано: 8 січня 2016 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 8 січня 2016 Всіх зі святами! В комплекті гільзи,поршні і пальці,вірно? Нехай побуде в броні пару днів якщо можливо. без проблем. Все вірно Є ще Безконтактне(?) - 300 грн. І чому знак питання? Робоче? Москвічьовське? Якщо так , то бронь. Я заберу. Тому що спочатку не розібрався - комутатор не таких як на сучасних авто. Знову ж таки, стояло у мене на машині, іздило добре. Замок заберу, вечером гляну может ещё чего возьму, чтоб на пересылку не тратиться. Интаймом возможна отправка? Добре. інтайм - без проблем Поршневая нова, без колец на сторних. 500 грн - она под 92-й бенз?а то фотка блистит під 76-й. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
SANYOK Опубліковано: 9 січня 2016 Скарга Поширити Опубліковано: 9 січня 2016 За поршневу зможу перевести гроші в понеділок. Тобто я хочу її купити. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Антон 2125 Опубліковано: 9 січня 2016 Скарга Поширити Опубліковано: 9 січня 2016 напомню что я второй на зажигание за 300грн, если не трудно посмотрите пожалуйста маркировку катушки зажигания Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
vishnia1976 Опубліковано: 12 січня 2016 Скарга Поширити Опубліковано: 12 січня 2016 Ответил в личку. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Антон 2125 Опубліковано: 13 січня 2016 Скарга Поширити Опубліковано: 13 січня 2016 запчасти получил, спасибо!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
rocknroll man Опубліковано: 21 січня 2016 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 21 січня 2016 піднімемо? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
parhom23 Опубліковано: 24 січня 2016 Скарга Поширити Опубліковано: 24 січня 2016 Всем привет,случайно не у кого нету,Рем. вставки на задние крылья?????У нас в Запорожье их куча, какие хочешь, широкие узкие. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
VICTOROVI4 Опубліковано: 24 січня 2016 Скарга Поширити Опубліковано: 24 січня 2016 У нас в Запорожье их куча, какие хочешь, широкие узкие. Что то новенькое узкие и широкие рем вставки. Это как узкие и широкие? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
rocknroll man Опубліковано: 29 січня 2016 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 29 січня 2016 Знизив ціни у першому пості. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
NAPASYAN Опубліковано: 29 січня 2016 Скарга Поширити Опубліковано: 29 січня 2016 Илья, кинь в личку реквизиты привата. Заберу уже этот замок. Он с ключем? Крутитя? А то вроде ржавенький.. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
VICTOROVI4 Опубліковано: 29 січня 2016 Скарга Поширити Опубліковано: 29 січня 2016 Колено 1.7 есть? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
rocknroll man Опубліковано: 30 січня 2016 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 30 січня 2016 Илья, кинь в личку реквизиты привата. Заберу уже этот замок. Он с ключем? Крутитя? А то вроде ржавенький.. Звісно з ключем та крутиться.. Ракурс невдалий Колено 1.7 есть? Ні, тільки поршнєва , або низ 1,8 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
VICTOROVI4 Опубліковано: 13 лютого 2016 Скарга Поширити Опубліковано: 13 лютого 2016 Переднее левое крыло есть на 412 поздний в идеале? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
rocknroll man Опубліковано: 15 лютого 2016 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 15 лютого 2016 Немає Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
rocknroll man Опубліковано: 21 лютого 2016 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 21 лютого 2016 оновив перший пост Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
rocknroll man Опубліковано: 4 березня 2016 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 4 березня 2016 суттєво оновив перший пост - добавив багато цікавого на 407, 412,2140 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
michael Опубліковано: 4 березня 2016 Скарга Поширити Опубліковано: 4 березня 2016 Ілля, а задні кришки колінвалу на 412 під який сальник 105 чи 100мм? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
rocknroll man Опубліковано: 4 березня 2016 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 4 березня 2016 Ілля, а задні кришки колінвалу на 412 під який сальник 105 чи 100мм?ух ти... я і не знав що різняться... гляну Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
michael Опубліковано: 4 березня 2016 Скарга Поширити Опубліковано: 4 березня 2016 ух ти... я і не знав що різняться... гляну ок, якщо буде під сальник 100мм, маякни в лс, дякую. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
VICTOROVI4 Опубліковано: 4 березня 2016 Скарга Поширити Опубліковано: 4 березня 2016 ух ти... я і не знав що різняться... гляну Если будет две крышки заберу вторую Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
rocknroll man Опубліковано: 5 березня 2016 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 5 березня 2016 ні 105 мм Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
ИЖ 2715 Опубліковано: 5 березня 2016 Скарга Поширити Опубліковано: 5 березня 2016 А деливери отпавляешь? 12я коробка с каким пробегом? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Recommended Posts
Створіть акаунт або увійдіть для коментування
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтесь для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз