GreenMile Опубліковано: 7 жовтня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 7 жовтня 2014 Гений маркетинга 1 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
jeka Опубліковано: 7 жовтня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 7 жовтня 2014 ггг пять лет назад поставил, до сих пор стоит, все ок. И краска не выгорает и не ржавеет Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Romm Опубліковано: 8 жовтня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 8 жовтня 2014 ТОже свой продам, конкурентом не стану по району, гараж на воскресенке возле авторынка))) Дешевле гаража только секретки на колеса самые простые что на базаре есть, никто их молотком посреди дня-ночи не будет сбивать, повертье мне, проще москвич в сборе стырить окна там бьются легко, провода на замке коротяться также быстро Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
МОСКВИЧ 21406 Опубліковано: 31 жовтня 2014 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 31 жовтня 2014 мне во такой кмплектик приглянулся! комплект что надо ставь .а зимой в снегу или в болоте не каждый день меняешь скат.(сколько стоит ?) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Алексеевич. Опубліковано: 31 жовтня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 31 жовтня 2014 мне во такой кмплектик приглянулся! Знакомый комплект. Изготавливается индивидуально. В своё время я его чуть было не купил. Ручная работа))) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
zenka 13 Опубліковано: 1 листопада 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 1 листопада 2014 это с авито-ру. цена была по моему 2500-3000рублями .точно уже не помню!!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Iker Опубліковано: 21 січня 2020 Скарга Поширити Опубліковано: 21 січня 2020 Да сейчас не колеса крадут даже. а колпаки снимают. Вообще печальная ситуация, скоро и бензин сливать начнут. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Recommended Posts
Створіть акаунт або увійдіть для коментування
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтесь для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз