Павел 2141 Опубліковано: 14 травня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 14 травня 2014 "куплю четверте кермо на 2141" Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
zenka 13 Опубліковано: 15 травня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 15 травня 2014 ??? 1 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
MeanStreak Опубліковано: 15 травня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 15 травня 2014 руль что-ли? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Алексеевич. Опубліковано: 15 травня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 15 травня 2014 Ну да, три уже стоит, нужен четвёртый, для заднего левого пассажира. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
osadOK Опубліковано: 15 травня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 15 травня 2014 Ну да, три уже стоит, нужен четвёртый, для заднего левого пассажира. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Санек ХХХ Опубліковано: 15 травня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 15 травня 2014 писец и как это называется! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Veldreg Опубліковано: 15 травня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 15 травня 2014 Может трем предыдущим торба наступила... Я ж писал, нужно ГУР)) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
chaika Опубліковано: 15 травня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 15 травня 2014 предыдущий флуд удалил, нынешним флудерастам по устному предупреждению, последующим - ридонли на несколькой дней. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Rad!@toR Опубліковано: 15 травня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 15 травня 2014 Может трем предыдущим торба наступила... Я ж писал, нужно ГУР)) Я тож так понимаю.Но есть способ правильно восстановить треснувший руль.Сварил как надо и езжу уже 5 лет. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
oot Опубліковано: 15 травня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 15 травня 2014 "куплю четверте кермо на 2141" При условии самовывоза отдам даром. Приписка. Интересно фото предыдущих. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Павел 2141 Опубліковано: 15 травня 2014 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 15 травня 2014 s100por прав 3 руля треснули сварка недопомагає((( Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Ars Опубліковано: 15 травня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 15 травня 2014 а купить один нормальный к примеру опелевский руль неварянт ? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Павел 2141 Опубліковано: 15 травня 2014 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 15 травня 2014 хочу поставити рідний дизайн сохранити При условии самовывоза отдам даром. Приписка. Интересно фото предыдущих. звідки потрібно забрати??Я тож так понимаю.Но есть способ правильно восстановить треснувший руль.Сварил как надо и езжу уже 5 лет. сварки хватає на 4-5 місяців(( Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Rad!@toR Опубліковано: 15 травня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 15 травня 2014 s100por прав 3 руля треснули сварка недопомагає((( Я ж кажу,треба правильно варити! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Rad!@toR Опубліковано: 15 травня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 15 травня 2014 хочу поставити рідний дизайн сохранити звідки потрібно забрати?? сварки хватає на 4-5 місяців(( Як що я не зрозуміло написав,напишу ще раз.Можу підсказати як правильно зварити.Я їзжу вже 5 років на вареному!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Алексеевич. Опубліковано: 15 травня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 15 травня 2014 Як що я не зрозуміло написав,напишу ще раз.Можу підсказати як правильно зварити.Я їзжу вже 5 років на вареному!! Я думаю тут проще их хорошего прутка сварить. Этож как надо эксплуатировать, что бы ломать один за другим.)))) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Павел 2141 Опубліковано: 15 травня 2014 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 15 травня 2014 на одному наварювали металеву круглу пластину не допомогло якби смішно не звучало но я її зламав(( Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Павел 2141 Опубліковано: 15 травня 2014 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 15 травня 2014 Я думаю тут проще их хорошего прутка сварить. Этож как надо эксплуатировать, что бы ломать один за другим.))))регулярно в рік один руль)) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Rad!@toR Опубліковано: 15 травня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 15 травня 2014 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
zenka 13 Опубліковано: 15 травня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 15 травня 2014 Я ж кажу,треба правильно варити! поддерживаю! нужен хороший сврщик с ровными руками и хороший полуавтомат! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
oot Опубліковано: 15 травня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 15 травня 2014 хочу поставити рідний дизайн сохранитизвідки потрібно забрати?? Да жаль, далеко м. Полтава. Я собі зробив перехідник і поставив від Опеля. Правда роботи багато... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Rad!@toR Опубліковано: 16 травня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 16 травня 2014 Руль Опель вид.jpgРуль Опель сбоку.jpg хочу поставити рідний дизайн сохранити звідки потрібно забрати?? Да жаль, далеко м. Полтава. Я собі зробив перехідник і поставив від Опеля. Правда роботи багато... Скільки за кермо? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
osadOK Опубліковано: 16 травня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 16 травня 2014 Руль Опель вид.jpgРуль Опель сбоку.jpg хочу поставити рідний дизайн сохранити звідки потрібно забрати?? Да жаль, далеко м. Полтава. Я собі зробив перехідник і поставив від Опеля. Правда роботи багато... А можно размеры переходника? и как устанавливал? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Павел 2141 Опубліковано: 16 травня 2014 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 16 травня 2014 Руль Опель вид.jpg Руль Опель сбоку.jpg хочу поставити рідний дизайн сохранити звідки потрібно забрати?? Да жаль, далеко м. Полтава. Я собі зробив перехідник і поставив від Опеля. Правда роботи багато... пересилка новою поштою ??розходи беру на себе Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
oot Опубліковано: 16 травня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 16 травня 2014 пересилка новою поштою ??розходи беру на себе пиши а личку, отправлю. А можно размеры переходника? и как устанавливал? Будет время сделаю фото. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Recommended Posts
Створіть акаунт або увійдіть для коментування
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтесь для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз