Гість SADIST Опубліковано: 19 вересня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 19 вересня 2010 Кому интересно может будет как выглядит внутри сие счастье...Вроде не нашол я такой темы, думаю здеся ей и место. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Гість SADIST Опубліковано: 19 вересня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 19 вересня 2010 ........ Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Гість SADIST Опубліковано: 19 вересня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 19 вересня 2010 ............. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Гість SADIST Опубліковано: 19 вересня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 19 вересня 2010 ............ Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
tick Опубліковано: 20 вересня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 20 вересня 2010 поздавляю! а какой преднатяг будешь выставлять? 5-6 кг или побольше))) ??? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
D.mon Опубліковано: 20 вересня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 20 вересня 2010 Мдаааа... Жирненько конечно А как часто нужно преднатяг регулировать? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Garri-g Опубліковано: 20 вересня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 20 вересня 2010 Если ездить постоянно то где то через год катания. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Гість SADIST Опубліковано: 20 вересня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 20 вересня 2010 Ефим Владимирович, просим в эту тему и Вашу блокировочку на 41-й, ну не жмитесь , а также ее устройство Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Garri-g Опубліковано: 20 вересня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 20 вересня 2010 У меня не все фотки еще и к тому же на сгоревшем компе (ща я с ноута сижу!) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
waxabid Опубліковано: 21 вересня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 21 вересня 2010 ждем фото от Ефима Владимировича Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Garri-g Опубліковано: 21 вересня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 21 вересня 2010 На след неделе... немного фоток есть тут http://forum.azlk-team.ru/index.php/topic,614.60.html Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Recommended Posts
Створіть акаунт або увійдіть для коментування
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтесь для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз