Илья Опубліковано: 1 квітня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 1 квітня 2014 Соклубники, є необхідність перевезти речі з м. Києва у Київську область м. Сквира. Загальна відстань від дому до дому макс. 140 км. Тривалість поїздки у дві сторони до 4 год. Перевезти необхідно виключно речі. Найбільша річ по розміру – мікрохвильова піч. Тобто все може влізти і в седан. Доставку можна здійснити у будь який час! Оплачую пальне у два боки і 200 грн. зверху. Можливо мало, то зазначте будь ласка. Завантаження/розвантаження буде виконуватись персонально мною. Актуально до 06.04.14 Контактний тел.: мтс о66 3оо 5-3-3-2 Київстар: 067 5 5 0 55-15 Лайф: о93 98-94-3-2-0 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Тимоха Опубліковано: 1 квітня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 1 квітня 2014 Напиши Роме (Romm), он может согласиться. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Ozzy Опубліковано: 1 квітня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 1 квітня 2014 Пиши Ромму Ахаха Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
alex_alzk Опубліковано: 1 квітня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 1 квітня 2014 Много перевозить? Могу завтра в первой половине дня,машина - бус длиннобазный Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Тимоха Опубліковано: 1 квітня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 1 квітня 2014 063 377 28 12 Рома. Звони ему, сказал перевезет. Сиерра универсал. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Илья Опубліковано: 1 квітня 2014 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 1 квітня 2014 Речей, ну я так думаю до 6 ну макс. до 7 великих сумок. Щойно Ром зателефонував, договорились з ним. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
АндрейПогребняк transiver Опубліковано: 1 квітня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 1 квітня 2014 Я каждую суботу езжу на Белую Церковь. Хотя если договорились... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Илья Опубліковано: 1 квітня 2014 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 1 квітня 2014 Cуть в тому, що загальний кілометраж становитьв дві сторони 300 км. - 400 грн. палива і 200 грн. людині потрібно дати, що є достатньо суттєвим я думаю для кожного... Тому варіанти все таки розглядаються. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
NEPTUN Опубліковано: 1 квітня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 1 квітня 2014 Илья вопрос закрыт,или еще актуален? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Илья Опубліковано: 1 квітня 2014 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 1 квітня 2014 актуален Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
veoramid Опубліковано: 2 квітня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 2 квітня 2014 Я бы с удовольствем покатался за чужой счет Но, блн, у меня расход 13,5 л Печалька... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Romm Опубліковано: 4 квітня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 4 квітня 2014 Не было контрольного звонка. Все отменилось? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Илья Опубліковано: 31 березня 2015 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 31 березня 2015 Тему закриємо знайшов попутчика - Андрія з нашого форуму, він завжди допоможе. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Recommended Posts