AlexCold Опубліковано: 7 квітня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 7 квітня 2014 Спасибо Всем большое! 2 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
lex@ Опубліковано: 7 квітня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 7 квітня 2014 присоединяюсь, Саня с Днюхой! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
AlexCold Опубліковано: 7 квітня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 7 квітня 2014 Благодарю 1 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Anarchy-forever Опубліковано: 7 квітня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 7 квітня 2014 Ну, тогда за твое здоровье Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
AlexCold Опубліковано: 7 квітня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 7 квітня 2014 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
lDrPciXl Опубліковано: 8 квітня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 8 квітня 2014 Саня, с прошедшим!! Ни гвоздя ни жезла! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Mteor Опубліковано: 8 квітня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 8 квітня 2014 С прошедшим! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
lex@ Опубліковано: 27 квітня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 27 квітня 2014 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Wrangler Опубліковано: 17 червня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 17 червня 2014 Ищу выжимку для замены цепи на пару дней. Нет ни у кого? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Perpetuum_Дракон Опубліковано: 2 серпня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 2 серпня 2014 чей белый 412-й госномер 1010 ЧК с наклейкой москвич.нет на заднем стекле? а белый 412-й на литье, стоит на Ильина-Добровольского, клубный, нет? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
michael Опубліковано: 2 серпня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 2 серпня 2014 чей белый 412-й госномер 1010 ЧК с наклейкой москвич.нет на заднем стекле? а белый 412-й на литье, стоит на Ильина-Добровольского, клубный, нет? не ну, если наклейка на нем Москвич. нет, то наверное же клубный . Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
lex@ Опубліковано: 3 серпня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 3 серпня 2014 412й с наклейкой этот http://moskvich.net/topic/2065-космич-412-иж-белый/page-6 а 412й на литье то чел насколько я знаю на форуме не зареген но на встречах раньше бывал. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Perpetuum_Дракон Опубліковано: 3 серпня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 3 серпня 2014 тот, что на литье, внешне - бомба! респект владельцу. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Wrangler Опубліковано: 28 серпня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 28 серпня 2014 Был в Черкассах такой памятник... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
lex@ Опубліковано: 31 серпня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 31 серпня 2014 мужики, есть доступ к некоторому оборудованию, поэтому для Черкащан можете обращатся по следующим вопросам: - есть сверлильные станки (просверлить, нарезать резьбу), - кромкогиб (сделать гиб метала толщиной до 4мм), - гильотина (ровно отрубить метал до 4мм) - персс (запресовать, выпресовать), - есть возможность отдать детали на покрытие гальваникой, - изготовить кардан под ваз кпп, ну и другие слесарные работы. Так что если чё обращайтесь, в личке обговорим. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Elektrod Опубліковано: 30 вересня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 30 вересня 2014 Привіт всім, потрібна допомога. Хочу приїхати на концерт океану ельзи 3.10 на космічу, в самому місті буду вперше, в районі стадіону народу буде багато я так розумію і припаркуватись буде проблематично і щоб мені не блукати може хтось підкаже яку небудь стоянку чи парковку недалеко від стадіону де я міг би припаркуватись? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
michael Опубліковано: 30 вересня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 30 вересня 2014 Привіт всім, потрібна допомога. Хочу приїхати на концерт океану ельзи 3.10 на космічу, в самому місті буду вперше, в районі стадіону народу буде багато я так розумію і припаркуватись буде проблематично і щоб мені не блукати може хтось підкаже яку небудь стоянку чи парковку недалеко від стадіону де я міг би припаркуватись? запроста, їдеш по вулиці Ільїна на перехресті вулиці Дашкевича на світлофорі( це майже вже біля центрального стадіону ) повертаєш направо і з лівої сторони буде багато місця для стоянки, ось тільки чи буде там вільно не знаю, але там до самої митниці можна багато автівок поставить,все-таки народу збереться чимало, якщо й припаркуєшся де-небудь в авто не залишай цінні речі-навігатор, регістратор,а то жульйо не дрімає. на карті http://maps.yandex.ua/?um=&ll=32.055598%2C49.437927&spn=0.009871%2C0.005541&z=16&l=map якщо не розберешся, набирай мене підкажу (нуль98) два один 86 1вісім 6 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Sprat Опубліковано: 30 вересня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 30 вересня 2014 Привіт всім, потрібна допомога. Хочу приїхати на концерт океану ельзи 3.10 на космічу, в самому місті буду вперше, в районі стадіону народу буде багато я так розумію і припаркуватись буде проблематично і щоб мені не блукати може хтось підкаже яку небудь стоянку чи парковку недалеко від стадіону де я міг би припаркуватись? Привіт!!! Також іду на концерт... можу запропонувати безкоштовну стоянку в себе на роботі! Надумаеш - пиши! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Elektrod Опубліковано: 30 вересня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 30 вересня 2014 Дякую за допомогу Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
lex@ Опубліковано: 4 жовтня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 4 жовтня 2014 человек захотел чтоб его вентилируемые диски стали ещё и перфорироваными , удовлетворили его желание. правда третий ряд отверстий на данных дисках из-за рёбер жосткости добавить было не реально. позже планирую и себе посверлить диски на москвича, если кто надумает присоединяйтесь Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Sprat Опубліковано: 8 жовтня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 8 жовтня 2014 Стоимость? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
lex@ Опубліковано: 13 жовтня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 13 жовтня 2014 25грн диск. мои сейчас выглядят так Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
VestNICK Опубліковано: 14 жовтня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 14 жовтня 2014 Нормально так. Я б тоже не отказався, але ше не созрів. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Wrangler Опубліковано: 20 жовтня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 20 жовтня 2014 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Messer Опубліковано: 25 жовтня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 25 жовтня 2014 Черкассы рулят!!!))))) Всем привет! Как вы тут? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Recommended Posts
Створіть акаунт або увійдіть для коментування
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтесь для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз