mazrok Опубліковано: 16 січня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 16 січня 2014 не актуально Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Сергей412 Опубліковано: 16 січня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 16 січня 2014 Проверь, возможно заедает дросель. Либо Ускорительный насос заедает, а его шток напрямую связан с дроселямя. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
mazrok Опубліковано: 16 січня 2014 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 16 січня 2014 Проверь, возможно заедает дросель. Либо Ускорительный насос заедает, а его шток напрямую связан с дроселямя. то есть так как у меня быть не должно? я правильно понял? ПС: при отпущенной тяге газа при поступлении топлива в диффузор второй камеры - дроссельная заслонка второй камеры закрыта Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Сергей412 Опубліковано: 16 січня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 16 січня 2014 да. Должен работать как до перебора.. Сними карб, вилкой поиграйся, проверь, нормально ли дросель ходит, без заеданий? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
mazrok Опубліковано: 16 січня 2014 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 16 січня 2014 да. Должен работать как до перебора.. Сними карб, вилкой поиграйся, проверь, нормально ли дросель ходит, без заеданий? дроссели первой и второй камер ходят отлично, без заеданий Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
cara Опубліковано: 16 січня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 16 січня 2014 Тоже у тестя мучался с этими тегами, после замены прокладок я снимал карб и подгибал их Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Сергей412 Опубліковано: 17 січня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 17 січня 2014 Тогда проверяй прокладки и иглу поплавка. Они могут пропускать Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Recommended Posts
Створіть акаунт або увійдіть для коментування
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтесь для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз