pshenik Опубліковано: 15 листопада 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 15 листопада 2013 =) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Кируша Опубліковано: 15 листопада 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 15 листопада 2013 Никто мне помочь с утра не хочет? Убраца в гараже трошки и такого плана) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
scoryc Опубліковано: 15 листопада 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 15 листопада 2013 я не смогу-хотя утром позвоню Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
саняба Опубліковано: 15 листопада 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 15 листопада 2013 Я к 4-м буду. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Sergey Prok Опубліковано: 15 листопада 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 15 листопада 2013 я не смогу-хотя утром позвоню Вася блин! Узнай когда твоя дочь выступает и ориентируйся на это время! Че там весь день торчать?.. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
pshenik Опубліковано: 15 листопада 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 15 листопада 2013 я бы с удовольчтвием помог но я до 1 на роботе(((( Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Anarchy-forever Опубліковано: 16 листопада 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 16 листопада 2013 Так, я сегодня утром еще одного москвичевода буду встречать ж/д вокзале. Некислый движ получается Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Anarchy-forever Опубліковано: 16 листопада 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 16 листопада 2013 Кабанчик, а ты тепловентилятор взял? А то я свой найти не могу Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Sergey Prok Опубліковано: 16 листопада 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 16 листопада 2013 Хорошо что напомнил Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
batya_124969 Опубліковано: 27 грудня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 27 грудня 2013 Ребят всем прива, хочу присоединится к вашему движению, москвичевожом стал в прошлом году летом, у меня есть одна статейка там все описано, буду рад советам, а тем более живому общению))) И меня зовут Андрей)) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
scoryc Опубліковано: 28 грудня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 28 грудня 2013 Привет. Приветствую в наших рядах Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
batya_124969 Опубліковано: 28 грудня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 28 грудня 2013 хоть ктото откликнулся)))))) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Sergei2010 Опубліковано: 28 грудня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 28 грудня 2013 не очень радостная тема Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
batya_124969 Опубліковано: 28 грудня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 28 грудня 2013 ну тогда нужно сделать другую тему, а то получается я с добрыми намерениями, а получается тема не добрая совсем(( Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Viper70 Опубліковано: 8 червня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 8 червня 2014 Думал только у нас гробовая тишина. Николаев вы где все? Чет у вас тоже тихо Еще 3 года назад мы в Херсоне встречались... кто двиг делал, кто подвеску... А теперь все молчат. У кого масик на приколе, кто просто катается и ничего не делает Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
scoryc Опубліковано: 8 червня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 8 червня 2014 просто у нас тоже все в делах. скоро буду собирать народ на встречю-где небудь на море поехать на пару дней с семьями,у меня машинка большая теперь Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Sergei2010 Опубліковано: 8 червня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 8 червня 2014 после трагедии с Серегой как то все не так весело стало . Теперь все иначе... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Viper70 Опубліковано: 8 червня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 8 червня 2014 после трагедии с Серегой как то все не так весело стало . Теперь все иначе... Чет я не в теме? Какая трагедия и какой Серега? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
scoryc Опубліковано: 9 червня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 9 червня 2014 С Серёгой что у меня москвича купил жолтого. он погиб и с ним еше один наш парень-задохнулись в гараже Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Anarchy-forever Опубліковано: 9 червня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 9 червня 2014 Вася, Серега, Аня! А вы Ксюшу поздравили? Вчера родила. Мальчика. Рост вроде 48, вес 2800. Хотя могу ошибаться 1 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
scoryc Опубліковано: 9 червня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 9 червня 2014 Только от тебя узнал. Позавчера батя был у них то Ксюха еше не родила. Сейчас позвоню. а ты поздравил? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Anarchy-forever Опубліковано: 9 червня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 9 червня 2014 Через Пашу поздравил))) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Валерыч Опубліковано: 9 червня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 9 червня 2014 Вася, Серега, Аня! А вы Ксюшу поздравили? Вчера родила. Мальчика. Рост вроде 48, вес 2800. Хотя могу ошибаться Ну почти) рост 49. Пока что видел только его фотки, в палату конечно не пускают, но через 2 дня уже увижу!) 1 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Anarchy-forever Опубліковано: 9 червня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 9 червня 2014 А я в воскресение приеду посмотреть Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Валерыч Опубліковано: 9 червня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 9 червня 2014 А я в воскресение приеду посмотреть Это правильно) Сегодня когда с Ксюшей по телефону говорил малый секунд 5 покричал) Прикольно так!) Поздоровался по ходу!)) 1 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Recommended Posts
Створіть акаунт або увійдіть для коментування
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтесь для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз