Кируша Опубліковано: 14 листопада 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 14 листопада 2013 Ну да. Мне нужно успеть на авторынок, сгрузить Васе барахло под названием 2106 и забрать Вовика из дому. Кстати, Кируша, у тебя в гараже много инструмента? Можно заодно и заднюю ходовку мне подшаманить А то ее отпели уже давно, а сделать всё никак.. Я думал вы мне тормоза поменяете :goodd: ) вообще есть инструмент да) но лучше тормоза сделайте :goodd: ) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Sergey Prok Опубліковано: 14 листопада 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 14 листопада 2013 Та не, ходовка важнее! БЕз тормозов ездить можно, а без ходовки никаак.. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
саняба Опубліковано: 14 листопада 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 14 листопада 2013 Так где и во сколько сбор!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
scoryc Опубліковано: 14 листопада 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 14 листопада 2013 Серёга меня не будет-с братом сгрузите Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Sergey Prok Опубліковано: 14 листопада 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 14 листопада 2013 Так где и во сколько сбор!!! ну давайте на 4 на стоянке 5 океана что на Космонавтов Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Кируша Опубліковано: 14 листопада 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 14 листопада 2013 Серёга меня не будет-с братом сгрузите Вась ты вообще как - будешь? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Sergey Prok Опубліковано: 14 листопада 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 14 листопада 2013 Серёга меня не будет-с братом сгрузите ок. как скажешь Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
pshenik Опубліковано: 14 листопада 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 14 листопада 2013 Понял! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
scoryc Опубліковано: 14 листопада 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 14 листопада 2013 Вась ты вообще как - будешь? нет буду в 33кв метра-мож вырвусь не на долго Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Anarchy-forever Опубліковано: 14 листопада 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 14 листопада 2013 Что-то я смотрю Вася стал трезвого включать . Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Кируша Опубліковано: 14 листопада 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 14 листопада 2013 нет буду в 33кв метра-мож вырвусь не на долго Приезжай хоть шашеля бабахнем,а то ладно я как обычно не пью)) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
scoryc Опубліковано: 14 листопада 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 14 листопада 2013 Вовая трезвого не включаю-просто малая святое Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Anarchy-forever Опубліковано: 14 листопада 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 14 листопада 2013 Та я понимаю . Хоть так заедь, шашель поешь, на пиво посмотришь Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Anarchy-forever Опубліковано: 14 листопада 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 14 листопада 2013 Дядя Ваня, а ты чего молчишь? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
scoryc Опубліковано: 14 листопада 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 14 листопада 2013 я постараюсь подехать-но можнт к 17 00=нсли что трезвый за мной выедет( Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Anarchy-forever Опубліковано: 14 листопада 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 14 листопада 2013 Главное постарайся Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Sergey Prok Опубліковано: 15 листопада 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 15 листопада 2013 Ну что, граждане москвичеводы, близится час Х. Никто не передумал? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Кируша Опубліковано: 15 листопада 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 15 листопада 2013 я постараюсь подехать-но можнт к 17 00=нсли что трезвый за мной выедет( Если кто трезвый или пьющий на машине будет - за руль пойду и приедем за тобой) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Anarchy-forever Опубліковано: 15 листопада 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 15 листопада 2013 Я сегодня почки и печень буду прокачивать . Пока халтурю, но это не надолго Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Sergei2010 Опубліковано: 15 листопада 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 15 листопада 2013 я на работе буду Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Sergey Prok Опубліковано: 15 листопада 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 15 листопада 2013 я на работе буду если сможешь - подъезжай к 4 часам, там не далеко. ну или мы к тебе заскочим дружной компанией)) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Anarchy-forever Опубліковано: 15 листопада 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 15 листопада 2013 я на работе буду Та, да, Серега, подъезжай. Тут рядом Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
pshenik Опубліковано: 15 листопада 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 15 листопада 2013 я трезвеник еси че подьедем заберем. буду на мосе! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Кируша Опубліковано: 15 листопада 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 15 листопада 2013 я трезвеник еси че подьедем заберем. буду на мосе! Отлично!) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Anarchy-forever Опубліковано: 15 листопада 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 15 листопада 2013 PUNKS NOT DEAD!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Recommended Posts
Створіть акаунт або увійдіть для коментування
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтесь для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз