Serius Опубліковано: 26 вересня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 26 вересня 2013 Незнаю как москвич устроен нет замка на багажнике и он тупо проволкой открываеться можно как то тросс провести? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Виталик Т-34 Опубліковано: 26 вересня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 26 вересня 2013 ага посмотри на старых 412х азелковских или тех моделях 412х Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
pro100Spider Опубліковано: 26 вересня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 26 вересня 2013 Незнаю как москвич устроен нет замка на багажнике и он тупо проволкой открываеться можно как то тросс провести? замка нету или не предусмотрен конструкцией? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Serius Опубліковано: 26 вересня 2013 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 26 вересня 2013 замка нету или не предусмотрен конструкцией? я даже не знаю он стоял 8 лет решил достать а там проволока тупо выведена дергаешь и открывается замок есть Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Kondit Опубліковано: 26 вересня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 26 вересня 2013 продаются, в раене 50 грн комплект замка и ключа на багажник и водительскую. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Serius Опубліковано: 26 вересня 2013 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 26 вересня 2013 продаются, в раене 50 грн комплект замка и ключа на багажник и водительскую. завтро поеду на рынок "Москвич" гляну Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
FightWolf Опубліковано: 27 вересня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 27 вересня 2013 дак вы еще и земляк)) как я понял с поселка. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Serius Опубліковано: 27 вересня 2013 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 27 вересня 2013 дак вы еще и земляк)) как я понял с поселка. да с поселка паустовского Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Recommended Posts
Створіть акаунт або увійдіть для коментування
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтесь для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз