Den Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Цитата: кстати если сильно хоца дицки, почаще наведывайся к мужичку на ЖД. до 1000 грн можно встретить красивые варианты А вот тут по-подрбнее пожалуйста Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
scor.p Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Den писал(а): Цитата: кстати если сильно хоца дицки, почаще наведывайся к мужичку на ЖД. до 1000 грн можно встретить красивые варианты А вот тут по-подрбнее пожалуйста На разборке стоит мужик с дицками-шмицками.была у него звезда от аудюхи. на 14 радиус. говорил ценник 800грн.но она мне не сильно понравилась, и тяжеловаты сами диски. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Dr. Livesey Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Так, а ну флуд отменить! В болталку. Завтра порежу. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
scor.p Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Dr. Livesey писал(а): Так, а ну флуд отменить! В болталку. Завтра порежу. ещё в "полезные ссылки" загляни Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
AntoxXxa Опубліковано: 23 липня 2010 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 то что показали по телеку))) радует что даж я туда попал Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
scor.p Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 гы. А чё такой грустный? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
AntoxXxa Опубліковано: 23 липня 2010 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 я серьёзный! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
AntoxXxa Опубліковано: 23 липня 2010 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Ребят, никто не хочет скататься в воскресенье на опытное? вроде должен гоняться 41, на это надо будет посмотреть Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Den Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Так вроде бы 27 было закрытие.Или я что-то не понял? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
AntoxXxa Опубліковано: 23 липня 2010 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Den писал(а): Так вроде бы 27 было закрытие.Или я что-то не понял? а вот это хз, сам не узнавал, сказали так Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Recommended Posts
Створіть акаунт або увійдіть для коментування
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтесь для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз