Перейти до вмісту

погано переключаються швидкості і сильна вібрація.(((


login

Recommended Posts

ПРивет москвичеводам,) проблема така, Ні з того ні з сього,кпп почала вимахуватись,спочатку не дуже а зараз ,взагалі їздити неможливо,швидкості перемикаються погано,крім 1 і 4,тобто рушаю нормально ну і коли обертів набираю високих на третій то на 4 кидаю без проблем, але коли їду на передачі і скидую газ шум такий ніби реактивний дивигун в мене замість коробки стоїть, відчуваю сильну вібрацію, не всю дорогу і тільки під час перемикань,при рівномірному плавному русі впринцпі їхати можна но впроці як стою то просто срака,нервів на багато не хватає.

Заліз під машину і замітив ,ну як замітив, я знав шо в мене просівши ресори,але недумав шо це може якось на кпп вплинути,але здається мені шо просівши ресори послабиди кардан,і він тепер нетак щільно заходить в коробку,сильний шат, на місці де кардан в коробку входить,

Чи може бути в цьому причина,хтось стикався з такою проблемою,і шо це може бути??? Pleas Help )

P.S. коробці 2 місяці тому робив повну капіталку,поміняв всі синхрони сухарі,пальці всі,передачі перемикав акуратно не дорягав не кидав ричагом,не думаю шо коробка могла знов поламатись,але якшо всетаки діло знов в ній,то ну їх нафіг так коробки яким шо паро місяців потрібний повний ремонт,.)))

Посилання на коментар
Поділитись на інших сайтах

Кстате да)) самая банальная проблема) попробуй прикрутить на место коробку)))

А вообще проблема может быть не только в этом... но судя по тому как проблема приходила, очень похоже на то что что-то открутилось)))

Посилання на коментар
Поділитись на інших сайтах

у меня уже раз 5 такоже все было на яме я в корбке не находил ниодного болта, а сама она на несколько см выходила из колокола

Посилання на коментар
Поділитись на інших сайтах

писал же в твоем гараже! напишу еще раз меняй коробку! я одну из своих тоже полностью откапиталил и через 2 тищ ее выкинул нафиг. возможно сказалось качество запчастей, но после всего этого поставил ваз и забыл что такое коробка.

Посилання на коментар
Поділитись на інших сайтах

Створіть акаунт або увійдіть для коментування

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтесь для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
×
×
  • Створити...