GreenMile Опубліковано: 23 липня 2010 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Кто знает где есть хорошие мастеские в Киеве, где асилят правильно и качественно поменять передние лонжероны? Ну и хотелось бы конечно завменяему цену, "подешевле" не надо, но и за 6000грн тоже перебор Пока просто опрос, чтобы было из чего выбрать. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Dr. Livesey Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Передние лонжероны - это ппц, дешевле машину поменять. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
GreenMile Опубліковано: 23 липня 2010 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Машину менять не вариант, тем более лонжи уже куплены, осталось заменить. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Ozzy Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 я тебе ужо говорил где, и мы звонили туда когда на Лепсе были... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
GreenMile Опубліковано: 23 липня 2010 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Угу, это я помню, я ж говорю пока варианты обдумываю и может кто-то знает каколй-то аццкий сервис, в чем я сомневаюсь. З.Ы. Напомни по чем там было в деньгах, помню что нормлаьно, но в упор забыл сколько Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Ozzy Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 я тож не помню...то ли 250 уе, то ли 2500грн... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Recommended Posts
Створіть акаунт або увійдіть для коментування
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтесь для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз