TT. Опубліковано: 19 серпня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 19 серпня 2013 Подробности на http://vk.com/adrenaline_time_info http://adrenalinetime.info/ Регламент мероприятия позже! 1 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Yevgen Опубліковано: 19 серпня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 19 серпня 2013 Я постараюсь приехать как участник! Давайте пораньше регламент! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
scor.p Опубліковано: 19 серпня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 19 серпня 2013 Я постараюсь приехать как участник! Давайте пораньше регламент! класс! если без форс-мажоров, то обязательно приеду поддержать! думаю ещё как минимум пара-тройка донецких клубней тоже приедут! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
faraon Опубліковано: 20 серпня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 20 серпня 2013 ия постараюсь быть...главное ГДЕ ??? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
scor.p Опубліковано: 20 серпня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 20 серпня 2013 ия постараюсь быть...главное ГДЕ ??? начинаецо пески, позвонишь, расскажу. грубоговоря недостроенный кусок объездной. за песками на перекрёстке налево, а там упрёшься в строющуюся трассу. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
faraon Опубліковано: 21 серпня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 21 серпня 2013 начинаецо пески, позвонишь, расскажу. грубоговоря недостроенный кусок объездной. за песками на перекрёстке налево, а там упрёшься в строющуюся трассу. все теперь я понял ...знаю... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Den Опубліковано: 22 серпня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 22 серпня 2013 Кто еще планирует?Може под шумок и мини встречка нарисуется. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Yevgen Опубліковано: 22 серпня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 22 серпня 2013 Думаю будет интересно! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Recommended Posts
Створіть акаунт або увійдіть для коментування
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтесь для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз