alex_alzk Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Shevggr писал(а): Отрадный ул.Стражеско. Автобазар рядом. Ждёт масик, когда моя сломаная рука заживёт и доведёт его до ума. Блин,это случайно не твой масик стоит около Морга на Стражеско?Ему какие-то **** дверь помяли. Повбывав бы Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
konevas Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Лесной массив, ул. Волкова Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
SashaWhite Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 konevas писал(а): Лесной массив, ул. Волкова га-га! сосед! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
konevas Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Цитата: га-га! сосед! Салют сосед!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
den111 Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Харьковский Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Vadim41 Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 масив позняки ул.Княжий Затон рн.харьковский Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Artur Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 голосеевский ул. Гвардейская! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Гість Korchevatoe Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 с голосеевского!!!Ул. прт науки Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Гість Molodoy Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Голосеевский, пр. Науки Korchevatoe писал(а): с голосеевского!!!Ул. прт науки Привет сосед, я только с салюта... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Гість Korchevatoe Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 а привет сосед М412 89г 1,5 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Ridgik Опубліковано: 23 липня 2010 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 vladimir 1 писал(а): Molodoy писал(а): Голосеевский, пр. НаукиKorchevatoe писал(а): с голосеевского!!!Ул. прт науки Привет сосед, я только с салюта... Да и я с Салюта... Салют ет на Науки нахотедса? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Гість Korchevatoe Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 да М412 89г 1,5 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Smily Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 оболонь ) предлагаю близлежащие районы встречаться на пл. Шевченка (Диагностический центр) каждую субботу или пятницу.. там проходит встреча vectra клуба... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
_BANDIT_ Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Голосеевка, Науки Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Гість krauze Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Я с веноградаря пр Гонгадзе. Ни разу на встречах небыл но хочу хотя бы разок попасть. Серж а гже именно ты живешь на венике? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
dnc Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 BANDITKiev писал(а): Голосеевка, Науки почти как бы соседи ) я с теремков - 2 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
_BANDIT_ Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 НУ почти да Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Гість Растишка Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Троещина, ул. Бальзака, 65 возле "Новой Линии" Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Ridgik Опубліковано: 23 липня 2010 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Растишка писал(а): Троещина, ул. Бальзака, 65 возле "Новой Линии" во,рядом возле Ростика (Гансты) на белом с черной крышой. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Invader Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Дарницкий район Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Akira Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Smily писал(а): оболонь ) предлагаю близлежащие районы встречаться на пл. Шевченка (Диагностический центр) каждую субботу или пятницу.. там проходит встреча vectra клуба... Привет сосед! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
ivd52 Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 |А я из Бучи! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Foxtrot Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Подол куреневка ул.Петропавловская Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Smily Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Akira писал(а): Smily писал(а): оболонь ) предлагаю близлежащие районы встречаться на пл. Шевченка (Диагностический центр) каждую субботу или пятницу.. там проходит встреча vectra клуба... Привет сосед! И тебе, сосед, привет! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
w_fish Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Smily писал(а): Akira писал(а): Smily писал(а): оболонь ) предлагаю близлежащие районы встречаться на пл. Шевченка (Диагностический центр) каждую субботу или пятницу.. там проходит встреча vectra клуба... Привет сосед! И тебе, сосед, привет! Оболонь, Автозаводскаяподдерживаю идею диагностического Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Recommended Posts
Створіть акаунт або увійдіть для коментування
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтесь для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз