LelikBin Опубліковано: 25 квітня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 25 квітня 2011 А я с пробитым колесом стоял на обочине) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Pashka Опубліковано: 25 квітня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 25 квітня 2011 я незаметил , ехал на своей волне , надо было рукой махать , я б остановился ) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Zazik Опубліковано: 30 квітня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 30 квітня 2011 фа-фа сегодня вечером в 22-10 РООМу на его 408-четырехфарнике разворачивался через трамвайные пути по Курнатовского. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
LelikBin Опубліковано: 1 травня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 1 травня 2011 Ух! Би би фа фа вчера супер мего опупенному красному 2140 на Бучанском кладбище под Киевом,а так же синиму 2140 с клубной наклейкой сзади,я за тобой ехал)))) И конечно же как оказалось Би Би соседу на ИЖе 412)))) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
pokemon22 Опубліковано: 13 травня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 13 травня 2011 би би фантому на стеценка где то в начале восьмого я ехал на мопеде Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
*^PhantoM^* Опубліковано: 14 травня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 14 травня 2011 и тебе фа-фа! Но я тебя не видел Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
pokemon22 Опубліковано: 14 травня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 14 травня 2011 а ты помоему с кемто ехал не до меня было Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Тоха Опубліковано: 25 травня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 25 травня 2011 Что за синий кузов с тонировкой с хром зеркалами на краснозвездном бывает ппроезжаеет номера не запоминал ! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Pashka Опубліковано: 31 травня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 31 травня 2011 Максу ФА фа ФА , срузу увидел на туманках крестики белые , я по трассе ехал из села , руку тибе ищо поднял но ты меня невидел , смотрел прямо на дорогу . Кокраз мы розменули на против заправки КАТРИН , а гайцы с права стояли . Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Maks Опубліковано: 31 травня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 31 травня 2011 Извиняй, все внимание на дорогу)))) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
w_fish Опубліковано: 3 червня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 3 червня 2011 бип бип эндрю если е ошибаюсь ( на капоте звезда ) на мосту Нивки буксировали Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
LelikBin Опубліковано: 3 червня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 3 червня 2011 А буксировал Ян на зеленом 412? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
w_fish Опубліковано: 3 червня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 3 червня 2011 буксировал тоже космич 4х фарник похоже - поздно обратил внимание - но звезда узнаваема сразу)) то ли показалось тори проглючило огни над арками появились что ли Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
alex_alzk Опубліковано: 3 червня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 3 червня 2011 буксировал тоже космич 4х фарник похоже - поздно обратил внимание - но звезда узнаваема сразу)) то ли показалось тори проглючило огни над арками появились что ли рома буксировал наверно. или полрат Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Тимоха Опубліковано: 3 червня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 3 червня 2011 тянул Ян) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
alex_alzk Опубліковано: 3 червня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 3 червня 2011 А шо случилось,закипел? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Тимоха Опубліковано: 3 червня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 3 червня 2011 А шо случилось,закипел? кипел ян) андрюха если захочет, сам расскажет чего его тянули... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
w_fish Опубліковано: 4 червня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 4 червня 2011 ну может я и неуглядел, с поправками комментирующих делаю вывод: Андрюха толкал закипевшего Яна)) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Тимоха Опубліковано: 4 червня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 4 червня 2011 мда... фантазеры... жи 412 тянул андрюху... ЗЫ кто сказал что нельзя ехать на машине когда она кипит? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
alex_alzk Опубліковано: 6 червня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 6 червня 2011 Привет Фантому на дерзкой белявке)) около 14.30,по скоростному в районе станции НАУ Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
jeka Опубліковано: 7 червня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 7 червня 2011 фафа алексу на краснозвездном сегодня возле моего гаража Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
alex_alzk Опубліковано: 7 червня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 7 червня 2011 да был там Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
jeka Опубліковано: 7 червня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 7 червня 2011 Ты на тратуаре стоял! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
alex_alzk Опубліковано: 7 червня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 7 червня 2011 Ты на тратуаре стоял! Это уже на обратном пути было,когда с Харьковского ехал. Закипел Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
jeka Опубліковано: 8 червня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 8 червня 2011 Понятно. Я по другой стороне с гаража шел. Ты как раз выезжать начал когда я проходил. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Recommended Posts
Створіть акаунт або увійдіть для коментування
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтесь для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз