scoryc Опубліковано: 5 липня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 5 липня 2013 Собсно мож есть месные клубни? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
m1k3_1994 Опубліковано: 5 липня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 5 липня 2013 мне к тебе час,полтора дороги Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
scoryc Опубліковано: 5 липня 2013 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 5 липня 2013 мне к тебе час,полтора дороги я мимо тебя проезжал, просто думал мож в селе есть кто! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Серж Опубліковано: 5 липня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 5 липня 2013 Ну как там , цены пляж вода? Расказывай, ато тоже собираюсь но еще нерешил куда.... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
scoryc Опубліковано: 5 липня 2013 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 5 липня 2013 Ну как там , цены пляж вода? Расказывай, ато тоже собираюсь но еще нерешил куда.... по порядку-вода бомба,цэнэ-от 60 гривен с рыла в сутки,пляж-песок,отдых для семьи с детьми-нет дискотек и тусняка.как то так-мне нравиться ,но фламастеры разные Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
leon Опубліковано: 6 липня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 6 липня 2013 хорошее место, я там рядом отдыхал Беляус - 10 км пляжа с чистым белым песком Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
shtorm_s Опубліковано: 9 липня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 9 липня 2013 Беляус за облимитским мостом.. Поповка не там.. а вот то что нет дискотек, что Казан накрылся ? он же в Поповке проводился.. ПЫ.СЫ мне 45 км до туда пилить Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
scoryc Опубліковано: 9 липня 2013 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 9 липня 2013 Я ужэ приехал домой. Казан-еше не начялся Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Recommended Posts
Створіть акаунт або увійдіть для коментування
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтесь для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз