Dr. Livesey Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Внатуре, нафига донья полировать? Всё равно нагару налипнет. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Гість SADIST Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Согласен на 100, я имел в виду места где ненарок зацепляло шарошкой и углы типа острые, вот. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Гість SADIST Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Последний день на ходу, доездился я огорчен. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Chardger Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Эт как ты его так поломал? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Гість SADIST Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Chardger писал(а): Эт как ты его так поломал? Яж говорю, доездился, тоесть кроме двига, КПП и тормозов все розвалено. С понедельника все по новой как три годап назад. Сегодня машина просто невыдержала моих издевателств и видать намекнула мол без руля хрен уже мне а не езда. Вот так. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Гість SADIST Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 А это моя будущая шляпа. Седня покрасил еще раз... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Chardger Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Зачет, где взял? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Гість SADIST Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Если за эту, то на разборке нашол, случайно. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
SVK_2140 Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 ТАк че скоро тормоза начнеш переделывать. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
SVK_2140 Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 И трубы если буш продавать - я первый Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Ozzy Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 бляя....я готов кого угодно убить за такую шапку, но с надписью 1700 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Гість SADIST Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Ozzy писал(а): бляя....я готов кого угодно убить за такую шапку, но с надписью 1700 А я за 2000, но небыло такой. Была мысля выровнять и наклеить но чет передумал, а вообще надо 1.6, как в тех. паспорте чоб меньше пытань було. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Гість SADIST Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 SVK_2140 писал(а): ТАк че скоро тормоза начнеш переделывать. Я так понял мы за барабан ведем?. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Ozzy Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 если будут 1700 купи мне, я в долгу не останусь))) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Гість SADIST Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 SVK_2140 писал(а): И трубы если буш продавать - я первый А за трубы вродь не чего не говорил, но если хошь тоже отдам (базар за выхлоп ведь?). Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Гість SADIST Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Ozzy писал(а): если будут 1700 купи мне, я в долгу не останусь))) Угу, ок. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
SVK_2140 Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 SADIST писал(а): SVK_2140 писал(а): И трубы если буш продавать - я первый А за трубы вродь не чего не говорил, но если хошь тоже отдам (базар за выхлоп ведь?). Ты говорил что хоч на одну трубу перейти, типа сток с виду. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
SVK_2140 Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 SADIST писал(а): SVK_2140 писал(а): ТАк че скоро тормоза начнеш переделывать. Я так понял мы за барабан ведем?. Ну и барабаны тож. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Гість SADIST Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Понял, говорил, ток вроде кому-то тоже один барабан обещал? или тебе два? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
SVK_2140 Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Давай два для равновесия,шоб одинаковыебыли. А я свой хороший кому надо отдам. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
SVK_2140 Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 иль наоборот. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
SVK_2140 Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Маякни когда будеш разбирать, а то у меня сзади тормозит токо одно колесо. После40-ка в сторону сильно кидает. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Гість SADIST Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 SVK_2140 писал(а): Маякни когда будеш разбирать, а то у меня сзади тормозит токо одно колесо. После40-ка в сторону сильно кидает. Хорошо, так и зделаем, прим. в пятницу. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
SVK_2140 Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Маякуй заранее. В пятницу я работаю до обеда и в отпуск на 3 недели. Работаю на Гагарина возле ДГУ. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Гість SADIST Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Хорошо. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Recommended Posts
Створіть акаунт або увійдіть для коментування
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтесь для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз