Denshik Опубліковано: 19 травня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 19 травня 2013 Пишу срочно , что б все успели посмотреть. Встреча будет 26 мая не на радуге сверху а на амсторе рядом и в 10-00 , ведь 26 вело-день и народу на радуге будет море. Еще раз извиняюсь , очень много проблем с этой встрече получилось, буду стараться что б такого не было ! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Ursus Опубліковано: 25 травня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 25 травня 2013 Круто, а начальство хоть утвердило? Некоторые в это время в выходной спят еще. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
tommy412 Опубліковано: 25 травня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 25 травня 2013 Круто, а начальство хоть утвердило? Некоторые в это время в выходной спят еще. :-))) А ты прикинь как в отпуске!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Ursus Опубліковано: 25 травня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 25 травня 2013 Так что, кто-то будет? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
mosalek Опубліковано: 25 травня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 25 травня 2013 я планирую. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Анатолий 412 Опубліковано: 25 травня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 25 травня 2013 И я постараюсь быть. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Анатолий 2.2 Опубліковано: 25 травня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 25 травня 2013 я буду Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
zama Опубліковано: 6 травня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 6 травня 2014 Я тоже хочу приехать Только в этом году)) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Recommended Posts
Створіть акаунт або увійдіть для коментування
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтесь для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз