Bat Опубліковано: 25 березня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 25 березня 2013 Помогите с установкой фаркопа на Комби (78 г.в.) Интересует, подходит ли фаркоп от седана, и, собственно сама технология установки. Может ссылки на статьи кто подкинет. Поиск что-то результатов не дал. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Ralfi Опубліковано: 25 березня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 25 березня 2013 Заедь на яму прикинь нос к ветру. И ставь. У меня тоже комби. Прицепное кажись с седана. Подошло без проблем.!? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Victor Опубліковано: 25 березня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 25 березня 2013 Если что, у меня есть фаркоп, крепление к концам задних лонжеронов и задней панели: http://moskvich.net/topic/6351-25032013-продам-на-412-2140-2141-408/ Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Bat Опубліковано: 25 березня 2013 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 25 березня 2013 Спасибо, конечно, но я из России. А по крепежу можете подсказать, что надо? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Recommended Posts
Створіть акаунт або увійдіть для коментування
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтесь для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз