dnc Опубліковано: 7 березня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 7 березня 2013 часто она тупит , и машина не разгоняется но когда ее прорывает то машина становится как бешенная ) она включатся должна вроде как при 1600 оборотах у меня вопрос почему она тупит ? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
SERGEYVFS Опубліковано: 7 березня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 7 березня 2013 может изначально на диагностику заехать, может уже пора профилактику турбине зделать. может егр глючит. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
ИЖ 2715 Опубліковано: 7 березня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 7 березня 2013 Лт 46 тоже переставал расскручиватся, беда была в компе. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
dnc Опубліковано: 8 березня 2013 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 8 березня 2013 я понял , спасибо откликнувшимся ) п.с еще заметил и расход топлива нестабильный бывает или из-за этого трабла или нет хз Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Chardger Опубліковано: 8 березня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 8 березня 2013 а вообще можешь мне позвонить пообщаемся ;-) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
dnc Опубліковано: 8 березня 2013 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 8 березня 2013 Chardger ок! спасибо созвонимся ) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Recommended Posts
Створіть акаунт або увійдіть для коментування
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтесь для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз