chaika Опубліковано: 7 вересня 2013 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 7 вересня 2013 Думаю что да. Часиков в 19 ? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Dr0N412 Опубліковано: 7 вересня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 7 вересня 2013 думаю да... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
chaika Опубліковано: 7 вересня 2013 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 7 вересня 2013 какие интелектуалы, думают все)) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Dr0N412 Опубліковано: 8 вересня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 8 вересня 2013 не ну да :_))))) я сане говорил,он обзвонит некоторых....Лёха,Саша Храпач....я Положанскому позвоню,Чернеччанскому,Примчику. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Dr0N412 Опубліковано: 10 вересня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 10 вересня 2013 как на счёт того что бы в воскресенье пожарить сосисок? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Лежастритрейсер Опубліковано: 10 вересня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 10 вересня 2013 По сколько лет сосискам?Привози,"пожарим"! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
SANYOK Опубліковано: 10 вересня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 10 вересня 2013 как на счёт того что бы в воскресенье пожарить сосисок? Мне на свадьбу...Без меня Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Dr0N412 Опубліковано: 10 вересня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 10 вересня 2013 Мне на свадьбу...Без меня да ты задолбал :_))) По сколько лет сосискам?Привози,"пожарим"! оп па :_))))сосиски как говорится "дели вес на 2,и садись смело" :_)))_)) ты когда приезжаешь? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
chaika Опубліковано: 10 вересня 2013 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 10 вересня 2013 предварительно не против. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Dr0N412 Опубліковано: 11 вересня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 11 вересня 2013 ну в суботу созвонимся. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Лежастритрейсер Опубліковано: 11 вересня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 11 вересня 2013 да ты задолбал :_))) оп па :_)))) сосиски как говорится "дели вес на 2,и садись смело" :_)))_)) ты когда приезжаешь? Я даже не знаю.В сентябре точно не приеду. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Dr0N412 Опубліковано: 13 вересня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 13 вересня 2013 Я на встрече не буду,что то меня придавило,температура 39,5,лежу умираю Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
chaika Опубліковано: 13 вересня 2013 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 13 вересня 2013 Санька тож не будэ, шо ж ,пропускаем. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Dr0N412 Опубліковано: 13 вересня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 13 вересня 2013 Получается так Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
chaika Опубліковано: 13 вересня 2013 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 13 вересня 2013 Кста, второй тормозной диск у Олега прое.., короче нету его. Теперь Олег боится приезжать в Ахтырку. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Dr0N412 Опубліковано: 14 вересня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 14 вересня 2013 Ну ёптьжалко конечно...ну ничё,у него есть есчё возможность всё исправить Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Лежастритрейсер Опубліковано: 14 вересня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 14 вересня 2013 Я думал,что я резонатором всё исправил... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
chaika Опубліковано: 14 вересня 2013 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 14 вересня 2013 получил, пока не показал мужикам (соседям) надпись, думали от ГАЗ-52 Спасибо. Коллектор есть, резонатор есть, жду глушитель)). Трубу вжэ сам куплю, можэ.)) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Лежастритрейсер Опубліковано: 14 вересня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 14 вересня 2013 Тут на работе есть двигло от лехуса рх- 350.Мотор как у камри, 3,5 литра,277 лошадей,в6.Короче,хозяева двиг перегрели.Им привезли б/у с разборки.И я договариваюсь с мотористами чтоб старый мотор пустить в дело.Эсли бы его в какойнить 412й засунуть,то пипец был бы всему живому. Но он без навесного,коллекторов,мозгов и проводки... Так шо думайте. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Dr0N412 Опубліковано: 15 вересня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 15 вересня 2013 Да ну нафиг такой мотор вещичка конечно хорошая,но не для насибо дорого,ты лучше ищи диск Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Лежастритрейсер Опубліковано: 16 вересня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 16 вересня 2013 от дался тебе тот диск.Новый год ещё не скоро,успеешь подставку для елки сделать из чего то другого.Тормоза фтопку.Якорь рулит! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Dr0N412 Опубліковано: 16 вересня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 16 вересня 2013 И то так но была бы вентелируемая подставка Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
chaika Опубліковано: 16 вересня 2013 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 16 вересня 2013 Андрюх, шо ти там, одужав? Санек, шо там произошло у тебе? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Dr0N412 Опубліковано: 16 вересня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 16 вересня 2013 Да немного очухался,но есче не полностью;( а что там с саней? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
chaika Опубліковано: 16 вересня 2013 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 16 вересня 2013 Та хз, вроди все нормально, то я спитав його, вин в курси. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Recommended Posts
Створіть акаунт або увійдіть для коментування
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтесь для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз