Liopold Опубліковано: 7 листопада 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 7 листопада 2012 нужна помощь по коленвалу, стоит коленвал на М2141 двигатель узам 412, разобрал смотрю, что стоят вкладыши коренные шейки 1.00, а на шатунных шейках 0,50 я так понял этот последний ремонт больше не куда шлифовать нужно менять колено или что то можно сделать с этим? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Гість malosol Опубліковано: 7 листопада 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 7 листопада 2012 колено стоит 100- 250грн. зачем компасировать себе мозг? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Mаксим Опубліковано: 7 листопада 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 7 листопада 2012 Після 1.0 є ще ремонтні розміри вкладишів 1.25 та 1.5. Мені розказував токар, в якого я шліфував колінвал. Можливо можна вам перешлівувати той вал. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Dimon_F Опубліковано: 7 листопада 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 7 листопада 2012 1 мм это последний 4 ремонт, точить можно еще до утра но на шейках уже не будет цементации Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Maxus Опубліковано: 7 листопада 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 7 листопада 2012 http://dnepropetrovs...#2ef4b494;r:;s: вот колено с 0.05 вкладышами всего 250грв новый http://www.ria.ua/kolenval_dlya_moskvych_412-2718802.html Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Liopold Опубліковано: 7 листопада 2012 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 7 листопада 2012 короче ребята! я все понял все как я и думал нужно колено просто хотел услышать мнения других мос.знатаков http://dnepropetrovs...#2ef4b494;r:;s: вот колено с 0.05 вкладышами всего 250грв а какие вкладыши под это колено Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Maxus Опубліковано: 7 листопада 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 7 листопада 2012 полу первый ремонт 0.05 не разу не точили колено -просто поставили 0.05 вкладыш после 0 вкладыша Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
масян Опубліковано: 7 листопада 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 7 листопада 2012 на разборках поищи по 100-150 грн. Или из клубней за пиво ктонить подарит) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Sparco Опубліковано: 7 листопада 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 7 листопада 2012 у меня есть колено 1,5 шлифованое под первый ремонт (0,25) прошло 10000. Если что стучи в личку. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
dimka Опубліковано: 8 листопада 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 8 листопада 2012 у меня тоже есть колено за недорого. прикол в том, что по-хорошему его нужно отбалансировать в сборе с маховиком перед установкой. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Recommended Posts
Створіть акаунт або увійдіть для коментування
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтесь для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз