Перейти до вмісту

_Антон_

Москвичеводи
  • Публікації

    49
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Про _Антон_

  • День народження 1 березня

Converted

  • Авто
    2141
  • Год выпуска авто
    1988
  • Откуда
    Вінниця
  • защита от ботов
    3751-3897-54-91

Відвідувачі профілю

2 478 переглядів профілю

_Антон_'s Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

2

Репутація

  1. Продам підйомник автомобільний. Отвори не розбиті. Ціна 500грн Територіально Вінниця. О969З786З8
  2. Добрий вечер в вашей теме интересует есть ли еще колпачки и цена -это за все или за один?

  3. дякую.уже працює
  4. пацієнт 2140.нема сигналу.проводка якимось кулібіним була підпорчена.... простіше всього окремо кнопку вивести але це уже в крайньому випадку... є релюшка біля правої фари.одна з клем іде на сігнал ..інші два провода кудась в салон.хз куда.( куда вони ідуть і ще.... клема посередині одна... хіба їх немає бути дві...щоб при нажиманні замикались??????????
  5. казали що верхній термостат..але як підключати так і не зрозумів.на ці вхідні маю мотор міняти...намалюйте куда що підключити...виміряю довжину шлангів які купити.. дякую..
  6. усім привіт.приходиться міняти двигун.а на своєму 2140.. і виникла невеличка проблема..виходи з блока зовсім відрізняються в обох моторів.підкажіть які шланги куди підключати? хотілось би так підключити щоб печка норм гріла..хотів просвердлити пробку в головці але уголок не влізе..мало місця..буде постійно битись об моторний щит.. вот фото двигуна. можна і в пеінті позначити чи намалювати як підключається.... дякую..
  7. хоть і колхозний варіант але дуже хотілося покататись тому робив аби бистріше зробити...сильно не ругайте..з часом все буду виправляти.. погнали... з кріпленям возвратної пружини не заморачувався.в гаражі була площадочка під карб славути ..впиралась трошки в кран печки..прийшлось трошки уголок відломати обратку через тройнік пустив.всережину шланга жиклер(якийсь скрутив з Озона) нічого не придумав як закріпити трос газу на кран печки... при рідньому воздуханові підсос неможливо повністю затянути..впитрається.тому під низ воздумана ставим ще одну резинову прокладку. а ще краще воздухан від ваза.. трос газу 2109.трос підсосу теж.. набив їх повністю смазкою...легенько працюють.
  8. карб солекс 1камера 97.5х165....друга 95х155...тяне норм.заводиться теж.якість суміші регулював по ИКС-1(http://www.keyservice.info/indikator_smesi.php). .але немає зовсім холостих. до чого підключати клапан холостого ходу? +++ підігрів карба не підключав...потрібно???звідки краще підключати?
  9. теж проблема з дворніками..дуже повільно переміщаються. на 2 положенні майже як на 1...моторчик розбирати?? кстать,а де ці релюшки дворніка знаходяться?
  10. карб знятий з мої славутки 1.2....на москвічі на холодну завівся з пів обороту...думаю поставити більші жиклери..які мають бути для 1.5?? воздушні+паливні... Стиль їзди спокійний(економний)
  11. поставив солекс..трос газу майже закріпив...але зупинився на тросові підсосу..карб розвернутий тому трос підсосу виводив через отвір кудою заходе шланг на радіатор печки...невистачає 20 см...він чого можна поставити???..а то нехочеться в кузові дирку свердлити.. поближче((
  12. Маю невеличку проблему. Купив нові личинки. ( взаді взагалі небуло) начав задню ставити а вона повністю не залазе.довга десь на 1см. Бувають коротші? Чи це з замком трабл? вот...
  13. скоро собі буду міняти.переходнік уже купив...розмір болтів підкажіть будь ласка.+ на старому фільтрові якийсь проводок...це тиск масла ??? після заміни куда підключати??
×
×
  • Створити...